«Ονειρομαζέματα» με τσίπουρο, μεζέδες, τραγούδι και παραμύθι στους 12 βαθμούς

«Ονειρομαζέματα» με τσίπουρο, μεζέδες, τραγούδι και παραμύθι στους 12 βαθμούς

Σεπτέμβριος 28, 2014 - 09:13
0 σχόλια

Από το astrosnews

Στο καφενείο «Ονειρολόγιο» έγιναν τα φετινά ¨Ονειμαρομαζέματα» και όχι στο ξωκλήσι του Αγιάννη στα Άνω Δολιανά, κι αυτό για το… φόβο του καιρού.

Η συννεφιά και η χαμηλή για την εποχή θερκορασία μπορεί να αλλάξαν τα αρχικά σχέδια, αλλά σε τίποτα δεν μείωσαν ούτε τη διάθεση, ούτε την προσέλευση των επισκεπτών από την Αρκαδία και όχι μόνο. Εντεχνο τραγούδι, αλλά και αφήγηση παραμυθιού για την «Τεμπελοχώρα» με τη συνοδεία μουσικής, καθήλωσαν τους ακροατές. Φυσικά την τιμητική τους είχαν το παγωμένο τσίπουρο και οι ξεχωριστοί μεζέδες, φτιαγμένοι από τη Βίκυ αλλά και φίλους, όπως γαύρος μαρινάτος, ελιές διαφόρων ειδών και πιταρούδια, κοτόπουλο με χυλοπίτες. Αξιοσημείωτη και φέτος η λειτουργία ανταλλακτικού παζαριού, στο οποίο έβρισκε κανείς βιβλία. παιχνίδια, ρούχα κ.ά

Πολλά μπράβο στους συντελεστές του «Ονειρολόγιου» που με μεράκι, αγάπη και ξεχωριστή θεώρηση των πραγμάτων δημιούργησαν ένα θεσμό, όπως τα «Ονειρομαζέματα», ο οποίος με το πέρασμα του χρόνου αγαπήθηκε, για τη διάθεση και τη… θετική του ενέργεια.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.