Το ονειρικό ντεμπούτο του Αβίντογλου με τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου

Το ονειρικό ντεμπούτο του Αβίντογλου με τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου

Φεβρουάριος 05, 2019 - 11:37
0 σχόλια

Ο Λάζαρος Αβίντογλου με το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας με την φανέλα του Ολυμπιακού Λεωνιδίου έπεσε κατευθείαν στα βαθιά, δείχνοντας ωστόσο την αξία του βοηθώντας την νέα του ομάδα να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Ορχομενό.

Ο 38χρονος μεσοεπιθετικός συστήθηκε στο Αρκαδικό ποδοσφαιρικό κοινό με δύο γκολ, όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στο να ανατρέψει το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου και τελικά να πάρει την νίκη-ανάσα με 3-1 επί της ομάδας του Λεβιδίου.

Ο νεαποκτηθέντας άσος του Ολυμπιακού Λεωνιδίου κουβαλάει στους ώμους του εκτός από εμπειρία και μια πολύ καλή ποδοσφαιρική σταδιοδρομία γεμάτη παραστάσεις, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε Α.Ο. Μυκόνου, Άγιο Ιερόθεο, Χαραυγιακό, Κύπρο Κορυδαλλού και Άγιο Δημήτριο, με την ομάδα της Νότιας Κυνουρίας να αποτελεί τον νέο του σταθμό.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Λεωνιδίου πραγματοποίησε μία ακόμα μεταγραφική έκπληξη ενισχύοντας το ρόστερ της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας και της πρόκλησης με την συμμετοχή στα ημιτελικά του κυπέλλου Αρκαδίας.

Φωτογραφία:sportifico.gr

Από: leonidio.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.