Όμορφο μουσικό Σαββατόβραδο στο 4ο Χορωδιακό Φεστιβάλ στο Άστρος (photos+video)

Όμορφο μουσικό Σαββατόβραδο στο 4ο Χορωδιακό Φεστιβάλ στο Άστρος (photos+video)

Απρίλιος 19, 2015 - 10:03
0 σχόλια

Το ζεστό χειροκρότημα από μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα κέρδισαν επάξια οι χορωδίες που συμμετείχαν χθες στο 4ο Χορωδιακό Φεστιβάλ στο Ίδρυμα Ζαφείρη, στο Άστρος. H «Χορωδία Ενηλίκων του Αρκαδικού Ωδείου», ο «Σύλλογος Φίλοι της μουσικής «Η Ταϋγέτη» χορωδία Σπάρτης», η Χορωδία

«ΛΙΜΠΡΕΤΟ» του Συλλόγου «ΕΥ ΖΗΝ – ταξίδι στη γνώση» του Δήμου Ευρώτα» και η Δημοτική Χορωδία Δήμου Άργους – Μυκηνών, τμήμα Ν. Κίου, ταξίδεψαν μουσικά το κοινό, προσφέροντάς του ένα όμορφο και μελωδικό Σαββατόβραδο.
Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του εορτασμού της 192ης επετείου της Β” Εθνοσυνέλευσης προλόγισε ο Δήμαρχος κ. Π. Μαντάς, ενώ αναμνηστικά δώρα αντάλλαξε με τους επικεφαλής των χορωδιών η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΒΚ κυρία Γεωργία Κούβαλη. Το παρών έδωσαν επίσης οι αντιδήμαρχοι κκ. Δ. Αρφάνης και Δ. Γκαύρος, ο πρόεδρος του ΔΣ κ.Δ. Κατσής και μέλη του ΔΣ.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ και περισσότερα βίντεο στο astrosnews.gr

Video: 

astrosnews_ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 18_4_2015ΣΤ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.