Ομιλία Τσίπρα σήμερα στην Τρίπολη

Ομιλία Τσίπρα σήμερα στην Τρίπολη

Ιούνιος 28, 2019 - 07:51
59 σχόλια

Ομιλία θα απευθύνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σήμερα Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 20:30 μπροστά στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη.

Το πρόγραμμα του κ. Τσίπρα ήταν ρευστό ως χθες, και δεν ήταν βέβαιο ότι θα πραγματοποιούσε ομιλία κατά την επίσκεψή του. Ο συντονιστής της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ότι τελικώς ο Πρωθυπουργός θα απευθύνει ομιλία προ των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.


59 Σχόλια

Ολοι με τα παιδιά σας, μοναδική ευκαιρία να δουν μπροστά τους γιατί χρειάζεται η μόρφωση

@21.24 όλοι αυτοί που ψήφισαν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ που σκότωσαν τους Έλληνες τι είναι;;;;; Αγγελάκια ίσως..... ξέρεις εσύ και το κόμμα σου!

Μιας και λέμε για μόρφωση, αυτό που με ξεπερνάει στον Αλέκση είναι το απύθμενο θράσος του να μιλήσει αγγλικά τρίτης δημοτικού σε παγκόσμιο ειδησεογραφικό δίκτυο. Μάλιστα δεν το έκανε μόνο μια φορά. Θράσος και ανοησία μαζί. Μα τι νόμιζε; Δεν καταλάβαινε ότι το επίπεδο των αγγλικών του είναι απαράδεκτο; Δεν καταλάβαινε ότι θα γινόταν ρεζίλι; Και θα έπερνε αυτός ο άνθρωπος σωστές αποφάσεις σε πολύ σοβαρότερα θέματα; Τι να πω...

Μια και μιλάς για μόρφωση Παύλο, γράφε το "έπαιρνε" με άλφα γιώτα και μην αναφέρεις τις λέξεις θράσος και ανοησία.

@22:56 - Σε ένα κείμενο 70 λέξεων έχω κάνει ένα (1) ορθογραφικό λάθος. Βάλε τον φίλο σου τον Αλέκση να γράψει 5 προτάσεις. Υπάρχει μια διαφορά όμως. Εγώ δεν έχω το θράσος να παριστάνω τον φιλόλογο ενώ δεν είμαι, πολύ δε περισσότερο τον πρωθυπουργό. Στην τελική "πρωτοδεσμίτης" είμαι, τα μαθηματικά είναι το φόρτε μου. Δεν θα έλεγα πότε "στροφή 360 μοιρών", όπως το σαΐνι που υποστηρίζεις, ούτε όλες τις άλλες κοτσάνες που έχει πει στις ομιλίες τους παριστάνοντας τον ρήτορα. Βασικό στοιχείο μόρφωσης και ευφυίας είναι να αντιλαμβάνεσαι μέχρι που φτάνουν οι γνώσεις σου και να μην ξεφτιλίζεσαι.

Μιας και μιλάς για τη μόρφωση του Παύλου δεν είδες τον Αλέξη πώς τον γράφει;ΑΛΕΚΣΗ το έπαιρνε μας μάρανε;Βάλε ορθογραφία ρε Παύλο στο κινητό σου .....μήπως δούμε γραμμένο από σένα και το 6 (εκση)....

Στην κάλπη προτιμήστε υποψήφιο με βάση την επάρκειά του στην αγγλική. Αυτός παίρνει (ή πρέπει να γράψω "πέρνει";) σωστές αποφάσεις.

Α ρε Παύλε είσαι και εσύ ένας ξερόλας Ελληνάρας που ξέρει τι αποφάσεις θα έπρεπε να πάρει ένας πρωθυπουργός που έπρεπε να διαχειριστεί το μπουρ@@λο που του παρέδωσαν αυτοί που ψήφιζες εσύ τόσα χρόνια και έπαιρναν σωστές αποφάσεις ε; Το ότι θα ξαναγύριζαν οι Έλληνες σε αυτούς που κατάντησαν τη Χώρα χρεοκοπημένη, με ξεπερνά. Οι μόνες αποφάσεις που έπαιρναν Παύλε οι δικοί σου ήταν η αποδοχή χρημάτων από την Ευρώπη και τα κατασπατάλησαν σε ημετέρους και αυτά που έπαιρναν οι αγρότες και άλλοι έγιναν καπνός γιατί δεν έλεγξαν ποτέ οι δικοί σου οι καλοί αν τα επένδυαν ή τα έτρωγαν στα μπουζούκια.

παυλακη λουκουμα ξερολα ξαναχτυπα ,οταν λεω σε γλενταει ολο το πορταλ κανεις τη παπια ,αρε σουργελο

@06:36 - Λογικό να ψηφίζεις ακόμα ΣΥΡΙΖΑ. Δεν καταλαβαίνεις ούτε την ειρωνεία. Αστέρι και εσύ σαν τον "Αλέκση" σου...Όλο το διαδίκτυο τον γράφει έτσι για να τον δουλεύει για την αμορφωσιά του. Αλλά τι να περιμένω από οπαδό του "Λέσβος-Μυτιλήνη", της "στροφής 360 μοιρών"; Να του κόβει;

@Κώστα - Ο Αλέκσης πήρε τις σωστές αποφάσεις και έκανε κυβέρνηση μαζί με τους ψεκασμένους ΑΝΕΛ, που είχαν αρχηγό τον Πάνο Καμμένο... Μια χώρα χρεοκοπημένη μεν αλλά που είχε γυρίσει στην ανάπτυξη, την παραδίδει με μεγαλύτερο χρέος και με μεσαία τάξη διαλυμένη. Τέτοιο συμμάζεμα. Έδωσε Μακεδονική γλώσσα και εθνότητα σε Σλάβους και Αλβανούς, επειδή είναι πολύ μεγάλο αστέρι στις διαπραγματεύσεις. Επειδή μάλιστα δεν έχει καμία σχέση με διαπλοκή έβαλε και τον Πέτρο Κόκκαλη στην Ευρωβουλή, με την βοήθεια των ψηφοφόρων του βέβαια. Η Τασία και ο Βούτσης τους βόλεψαν τους δικούς τους; Το κότερο εντάξει;

Αααα!!!! Αυτο καθοριζει αν ενας πρωθυπουργός ειναι καλος για το κοινωνικο συνολο... Αν ξερει καλα αγγλικα!!!! Γι αυτο τοσα χρονια βγαζαμε πρωθυπουργους του χαρβαρντ (..και προκοψαμε...)!!! Επιτελους! Τωρα το ξεκαθαρισα και θα ψηφισω σωστα!!!

@09:13 - Ε βέβαια, εσύ ειδικά Αλέκση οπωσδήποτε, τι άλλο; Εξυπνάδα και εργατικότητα, φαίνεσαι. Έχεις δίκιο, ότι πεις. Μην γλεντάτε ρε παιδιά τόσο πολύ, γέμισε το περίπτερο.

Δηλαδή παυλακο μας λες ότι τα μαθηματικά είναι το φόρτε σου έτσι? Και μας λες επίσης ότι το 14 είχαμε μπει στην ανάπτυξη ε? Ρε είσαι εδώ η αλλού? Ψήφισε ρε το βρουτση τον αδωνι το βοριδη και μπες και εσύ στο υπουργείο οικονομικών να μας σώσεις με τα οικονομικά που ξέρεις..όσο για κάτι κότερα που λες άστα δε σας παίρνει. Α και που είσαι έβαλε υποψήφιος και ο Μπάμπης του σκαι και ο μπογδανος και μην ξεχάσω τον τατσοπουλο. Νούμερα δεξιοι μια ζωή. Μας καταστρέψατε και μυαλό δε βάζει ο κόσμος. Πάρε και τον ΜΠΕΝΥ είναι ελεύθερος τώρα. Αν έχεις ίντερνετ σήμερα στον ΤΣΙΠΡΑ οφείλεται.

Άσε μας ρε Παύλο που είχε επιστρέψει η ανάπτυξη. @@ που είχε επιστρέψει. Ακόμα εκκρεμούσε αξιολόγηση από τους θεσμούς την οποία δεν θα περνούσαμε καθώς ο Σαμαράς δεν είχε υλοποιήσει δεσμεύσεις που είχε αναλάβει και θα μας ερχόταν κλαπέτο έτσι κι αλλιώς. Η μεσαία τάξη είχε διαλυθεί ήδη από Σαμαρά-Βενιζέλο με την επιβολή "τέλους επιτηδεύματος", κατάργηση αφορολογήτου για ελ.επ, πρκαταβολή φόρου επόμενης χρονιάς και μη βιώσιμες ασφαλιστικές εισφορές. Κατά τα άλλα προσκύνα την ΝΔ που ήταν αυτή (μαζί με το ΠΑΣΟΚ) που μας έχουν φέρει εδώ. Ξεχασιάρη άνθρωπε. Δεξιέ της βλακείας και της μισανθρωπιάς.

Παρακαλείται το portal για καλά εστιασμένες φωτογραφίες από το κοινό της πρωθυπουργικής εκδήλωσης. Η επιστημονική συνεισφορά τους στη μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς σε μέρη με μέσο υψόμετρο υπό συνθήκες καύσωνα, θα είναι πολύτιμη.

Ερχεται και στην Πόλη μας για να διχάσει !! Η ειδικότητά του .... Τρείς και ο Τασούλης θα είναι ......

@Αριστερός - Προστατευόμενο είδος (αριστερός) είσαι, χρειάζεσαι φροντίδα. Το 2014 έκλεισε με ανάπτυξη 0,6% μετά από τέσσερα χρόνια σοβαρής ύφεσης (2010,2011, 2012, 2013). Με τον Τσίπρα η χώρα γύρισε πάλι σε αχρείαστη ύφεση (capital controls κτλ.) για τρία χρόνια (2015,2016,2017) για να γυρίσουμε σε ανάπτυξη μόλις το 2018. Με λίγα λόγια χάσαμε 4,5 χρόνια από την ζωή μας για να παίζει ο Αλέκσης τον πρωθυπουργό και να γίνει ο Καρανίκας σύμβουλος του. Αριστερέ ο κόσμος πάει μπροστά. Γαλλία θέλω να γίνω, Σουηδία, Βέλγιο, όχι Βενεζουέλα. Φιλελεύθερες δεξιές πολιτικές προόδου, όχι αριστερή κατάντια.

Προκαλεί πάντως έκπληξη το ότι υπάρχουν ακόμα κάποια ελάχιστα κορόιδα που βγαίνουν να υπερασπιστούν τον σκαφάτο. Αυτόν που έκανε διακοπές στο κότερο, κατέβηκε από αυτό να βγάλει λόγο εναντίων των ...ελίτ και μετά συνέχισε τις διακοπές του στο ...κότερο. Αυτούς που διόρισαν στην Βουλή όποιον συγγενή και φίλο είχαν, έτσι γιατί είχαν τα μέσα, αλλά είναι διαφορετικοί λέει από τους άλλους!!! Σύντροφοι, ξεφτιλιστήκατε αλλά αυτό δεν νοιάζει κανέναν πια. Φτάνει με τα χάλια του Σύριζα. Η χώρα χρειάζεται να πάει μπροστά, να αλλάξει ταχύτητα. Δουλειές, καλύτεροι μισθοί, αποδοτικότερο κράτος. Κυριάκος.

Οι νεοδημοκράτες μιλάνε για σκαφάτους... αν είναι δυνατόν. Παύλο εντάξει πες πόσα σου δίνουν για να προσπαθείς να πείσεις το κόσμο για την ελιτ της αριστεράς;; χαχαχαχα

@ Πάβλακα: ουδεμία έκπληξις. Βγαίνουν να την πουν σε έναν ψωνισμένο που έχει πάρει πάνω του και στο λαιμό του πολλά που δεν σηκώνει. Ασχολήσου με τις μεταγραφές του αστέρα και αν αυτές καλύπτονται από το ενεργητικό του ισολογισμού του και άσε τα συριζόμπαζα σε μας που δεν κάνουμε επιστημονική αντίκρουση.

Παύλο, βρίζεις τον κομματικό σου αντίπαλο, πράγμα που σημαίνει ότι είσαι αντικειμενικός μέχρι τα μπούνια στην κρίση σου, ως αμόρφωτο που μιλάει αγγλικά τρίτης δημοτικού και γι’ αυτό το λόγο τον θεωρείς ανίκανο να παίρνει σοβαρές αποφάσεις. Η αποθέωση του ορθολογισμού! (βάζεις σε δύσκολη θέση και τη συμμορία των πέντε)

Τι ρωτάς Βαγγ attack; Όχι μόνο δεν του δίνουν τίποτα αλλά τον χλευάζουν κι από πάνω.

Παύλο ψάξε την λίστα Lagarde άνοιξε τη να θυμηθούμε ποια λαμογια είναι μέσα της ΝΔ. Που θα μας πεις ότι θα πάμε μπροστά με τη ΝΔ και θα γίνουμε Γαλλία. Αντέ πες τα στα στα πρόβατα που σε ακολουθούν όπως έγινε και με το νικα...ΛΊΣΤΕΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ και φασισμος έγινε από το 2011 έως 2014 από τον κ_____η Σαμαρά και τη Δεξιά. Όλα τα άλλα πες τα στα πρόβατα σου. . Εσείς οι δεξιοι ιστορικά πωλουσατε τις οικογένειες σας ρε τι να μας πεις εσύ..όσο αφορά την ανάπτυξη που λες, σου έκανε μάθημα ο στουρναρας φαίνεται γιαυτό είσαι μπάσο στα οικονομικά. ΣΕ 1 ΧΡΌΝΟ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΆΛΙ ΚΑΙ ΕΣΎ ΓΑΛΛΊΑ.

@Αριστερός - Εγώ Γαλλία και εσύ στην ουρά για επίδομα ελεημοσύνης. Όπως το είπες. Εκείνη την λίστα Lagarde δεν την έψαξε ο Αλέκσης τόσα χρόνια; Δεν είχε πει ότι θα πληρώσουν όλοι; Τι έγινε; Τίποτα; Πάλι σανό; Πάλι κορόιδα;

@16:20 - Άνθρωπε, ο τύπος είπε «We have already eaten the camel, now there is the queue», τι δεν καταλαβαίνεις; Ανέκδοτο έγινε, τι να συζητάμε; Μόνο για δούλεμα είναι εδώ και καιρό, αλλά δυστυχώς είναι και πρωθυπουργός της χώρας. Ο ίδιος ας γίνεται ρεζίλι όσο θέλει. Την χώρα μου να μην ξεφτιλίζει με αυτά που λέει και κάνει. Στο καλό και να μας γράφει.

Το άσχετο παρταλι που τον Αύγουστο του 12 σαν αξιωματική αντιπολίτευση με την τρόικα στην Αθήνα ήτανε εξαφανισμένος στο νότιο Ρέθυμνο και έκανε διακοπές μόλις τον έκαναν πρωθυπουργό αντιγράφοντας τον Ανδρέα του έδωσαν και τα απόλυτα (τίποτα ) για συνεργάτες ξεπεσμένους χίπηδες και ουτοπιστές !Με υπουργό εξωτερικών να πηγαίνει επίσημη επίσκεψη στο Πεκίνο φορώντας κοντομάνικο μπλουζάκι ,με υπουργούς παιδείας επικίνδυνους για την χώρα βλέπε Γιαβρόγλου βιβλία στα σχολεία της Θράκης στα Τουρκικά !Με διεθνιστές στο κρίσιμο υπουργείο Ναυτιλίας βλέπε Δρίτσα να διοικεί το Λιμενικό !!

Αυτοί που φώναζαν κανέναν σπίτι στα χέρια Τραπεζιτη τώρα λένε κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη ,Αυτοί που άνοιγαν τα διόδια μαζί με το Δεν πληρώνω μολις έγιναν κυβέρνηση τα αύξησαν ,τι άλλο να θυμηθούμε από την κυβέρνηση χιπικη κουρελού ;Τι; Μέχρι και την πίστα των Σερρών την έχουν στο υπέρ ταμείο ,έδωσαν τα αεροδρόμια στο γερμανικό δημόσιο και θησαυρίζει από τον Τουρισμό μας ,άφησε τα νοσοκομεία στον αυτόματο το κοπελι και πεθαίνει ο κόσμος από γρίπη ,άφησαν τον κόσμο να κάει στο Μάτι γιατί νόμιζαν ότι δεν θα περάσει η φωτιά την Μαραθωνος ,και τις επόμενες μέρες η Ρενα έλεγε να γκρεμιστούν

Να Γκρεμιστούν τα αυθαίρετα !Μηπως το έκαψαν για να το δώσουν και αυτό για φιλέτο στους Δυνάστες μας να το αξιοποιήσουν τουριστικά επειδή στην παραλιακή δεν μπορούν να το κάνουν ;Μέχρι και την εκκλησιαστική περιουσία θέλουν να καταχραστούν αλλά στα δύσκολα στέλνουν τα ορφανά και τους γέρους στα ιδρύματα της εκκλησίας για να στεγαστούν ! 5 μαύρα χρόνια με άγνωστα εκκατομυρία λαθρομεταναστών και λίγων πραγματικά προσφύγων και μια Τασια να λέει ότι λιάζονται !Μεχρι και όταν πήγαν στο Αριστοτέλειο οι Γερμανοί του no border έλεγαν στην Αστυνομία κρυφτείτε μην σαν δουν και αφηνιάσουν,

Έβγαλαν όλους τους βαρυποινίτες από τις φυλακές με τον Παρασκευόπουλο ,τώρα με τον νέο νόμο θα βγει και το ΠΑΚΙ που διάλυσε την Μυρτω στην Πάρο ,κοιτάνε πριν φύγουν από την εξουσία να κάνουνε ότι μπορούνε για να διαλυθεί ο Έλληνας ! ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΕΤΥΧΕ !

Ξέρω τώρα θα μπουν να γράφουν οι γνωστοί των .60€ Το σχόλιο ,και να με αποκαλούν φασίστα αλλά ένα έχω να πω (Καλύτερα να έχουμε του αετού τον θανάτο παρά του σκουληκιού το λιώσιμο όπως αυτοί )

Οι τύποι από Ρουβίκωνα θα είναι στην εξέδρα μαζί του η θα παραμείνει μόνο στο σύνθημα ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ;

Δοκιμε ΤΘ.μια φραση σου τα ειπε ΟΛΑ! Η Δικη μας γενια ΑΠΕΤΥΧΕ!! Καληνυχτα Ελλαδα!!!

Τα λόγια είναι περιττά και τς σχόλια ακόμα περισσότερο, είμαστε λαός ηλιθιος και αυτό αποδυκνειεται καθ ημέρα. Αυτοί που τα ξεπούλησαν όλα θα έρθουν ως σωτηρες και οι ηλιθιοι χαίρονται κιόλας. Και εγώ αναρωτιόμουν πολλά χρόνια πως ήρθε η Χούντα αλλά τώρα καταλαβαίνω ποιος τους έβγαλε. Που είσαι ρε Αντρέα να τους στείλεις όλους σπίτι τους. Μόνος του και όλοι σας. Γλυψτε τον κάθε βουλευτακο τώρα μπεεεε μπεεεε..

Δόκιμος ΤΘ στα μάτια των υπόλοιπων είσαι το σκουλήκι όχι ο αετός. Οπότε κόψε τις παπάτζες και μίλα λογικά χωρίς μίσος.

Δόκιμε, γιατί δεν παίρνεις (ή πρέπει να γράψω "πέρνεις") ένα τανκ να καθαρίσεις αφού είσαι του επαγγέλματος;

Προσαγωγές και κράτηση για εξακρίβωση στοιχείων σε όσους κάθονται στο deveros και το olive...

Κούλης και ξερό ψωμί ρε!!! ασφαληστικό πινοσετ να πεθάνετε όλοι. Άιντε με αυτές τις αηδίες για ισότητα, λες και έχουμε όλοι λογαριαμούς στην Ελβετία. Λίγοι και καλοί, ίσα να χωράμε στη Μύκονο

ΚΑΛΩΣ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΗΣ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ ΒΓΕΙ Η ΝΔ......

Φίλε αριστερέ πολύ άτοπο και άστοχο το σχόλιο σου !Δεν νομίζω να περιμένουμε τους γνωστούς χαρτογιακάδες να μας σώσουν ,ευτυχώς έχουμε καλή μνήμη αλλά η παρούσα κυβέρνηση ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν μπορεί να σταθεί πουθενά οι άλλοι πολιτικοί απατεώνες έβγαιναν έξω με καλή γνώση της Αγγλικής η της Γαλλικής γλώσσας η της Γερμανικής γλώσσας και έβγαζαν μια καλή εικόνα .Εδω μιλάμε για Μπίτι χυμένος ο Αλέξης δίπλα σε ξένους αρχηγούς κρατών μια εικόνα για την πατρίδα μας πολύ άσχημη !Μεχρι την Τουρκία πήγε και του είχε ο Ερντοκανης 2 τουρκικές σημαίες και αυτός καθόταν σαν χαζέμενος !

13:07 βάλε και την Γεροβασίλη να με βρει εντελώς Δημοκρατικά !Τρεξε τώρα να πληρωθείς ξέρεις εσυ 0.60 το σχόλιο , (οποίος κάνει κριτική γράφει με μίσος )Μάλιστα Μάλιστα Μίσος έχουν μόνο οι εγκληματίες που αποφυλακίσει η κυβέρνηση !Ετσι δυνατά Σφυριζαιοι μου εσείς είστε οι γνήσιοι Αετοί δίπλα στον σκορπισμένο Αλέξη και την σταφιδιασμένη Τασια ,

Εδώ η Τρίπολη έδωσε την πρωτιά στη ΝΔ το '15 με τον κόσμο να τρώει από τα σκουπίδια και κάθε κρατική δομή χρεωκοπημένη (εκτός από το κεελπνο βεβαίως...), τώρα θα ευαισθητοποιηθεί ο τριπολιτσώτης? χαμένος κόπος... Μια τετραετία δεξιά αξίζει στη μάπα του μέσου έλληνα που νομίζει ότι το μαγαζάκι του έχει τα ίδια συμφέροντα με τον ceo της novartis και του κύρηκα χανίων.

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.