Ομαλά διεξάγονται οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στην Τρίπολη (pics,vid)

Ομαλά διεξάγονται οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάιος 13, 2018 - 13:13
1 σχόλια

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα 155.000 μέλη της ΝΔ για την ανάδειξη διοικήσεων στις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις καθώς και αντιπροσώπων για το συνέδριο του κόμματος που αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Συγκεκριμένα, θα εκλεγούν 66 πρόεδροι ΝΟΔΕ, 333 πρόεδροι Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, καθώς και από 9 μέλη σε κάθε Νομαρχιακή ή Τοπική Επιτροπή και 1.000 αντιπρόσωποι για το συνέδριο του κόμματος.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 9 το πρωί και θα διαρκέσει έως τις 7 το απόγευμα

Σε εξέλιξη είναι η εκλογική διαδικασία για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στην Τρίπολη.

Στις 12:00 προσήλθε στην κάλπη ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος. Όπως ανέφερε είναι παρών για να τιμήσει τα στελέχη της ΝΔ στην Αρκαδία που ταύτισαν τη ζωή τους με την προσφορά στην πατρίδα και την παράταξη.

Η δύναμη της πολιτικής είναι η ανανέωση, αλλά και η εμπειρία των παλιότερων στελεχών επιτρέπουν αισιοδοξία για την νίκη στις Εθνικές εκλογές

Δείτε στις δηλώσεις που ακλουθούν τι δήλωσε αναλυτικά ο κ. Λυκουρέντζος, ο κ. Μαρκόπουλος υποψήφιος για την ΝΟΔΕ και υποψήφιος σύνεδρος, ο κ. Κώστας Μανδρώνης αντιπρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής και τέλος ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ  Τίμος Κατσίπος.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ομαλά διεξάγονται οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στην Τρίπολη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.