Ομαδική έκθεση Ελλήνων εικαστικών καλλιτεχνών στην Τρίπολη

Ομαδική έκθεση Ελλήνων εικαστικών καλλιτεχνών στην Τρίπολη

Ιούλιος 31, 2015 - 11:18
1 σχόλια
Η Αίθουσα Τέχνης Κούρος έχει την τιμή να σας προσκαλέσει την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015 στις 21:30 στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης Ελλήνων Εικαστικών Καλλιτεχνών.
Οι καλλιτέχνες είναι: Γιαγιάννος Απόστολος, Γιώργος Καρτιμετζόγλου, Δημήτρης Κούρος, Γεώργιος Λάγκας, Γιάννης Μπάρδης, Νίκος Μπίσιας, Κώστας Παπαθεοδώρου, Λεωνίδας Παπακωνσταντίνου, Άγγελος Παναγιωτίδης, Βασίλης Προκόπος, Γιάννης Σαλαπάτας, Εύη Σίδερη, Δημήτρης Ταλαγάνης, Νίκος Τσαρουχάς.
 
Την έκθεση που γίνεται στα πλαίσια της διεκδίκησης από την πόλη μας, της «Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης» για το έτος 2021 θα εγκαινιάσει ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής.
Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης.
 
Διάρκεια έκθεσης: 7 Αυγούστου μέχρι 31 Αυγούστου.

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Η διΕΚΔΙΚΗΣΗ της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, διατρανώθηκε στη συναυλία του Γιάννη Σπανού χτες βράδυ στο θέατρο του άλσους, όπου κόπηκαν 80 εισιτήρια, όλα τα υπόλοιπα είναι δημόσιες σχέσεις - με πεταμένα δανεικά - των γνωστών γλειψιματιών, ένθεν κακείθεν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.