Ομάδα που δεν έ«Χ»ανε η ΑΕΚ Τρίπολης

Ομάδα που δεν έ«Χ»ανε η ΑΕΚ Τρίπολης

Απρίλιος 25, 2018 - 17:14
0 σχόλια

Η ΑΕΚ Τρίπολης για πολλούς αποτελεί την μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη του εφετινού πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας τόσο με την τελική της κατάταξη στον βαθμολογικό πίνακα όσο και με την γενική της εικόνα μέσα στο γήπεδο.

Οι κιτρινόμαυροι τερμάτισαν με 37 βαθμούς στην 3η θέση ισόβαθμοι με Τεγέα και Μαντινειακό πραγματοποιώντας μια εξαιρετική πορεία που τους έχρισε ως ένα συμπαγές σύνολο με τρόπο, σχέδιο και πλάνο στο παιχνίδι τους πράγματα που χαρακτήρισαν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του Κώστα Καλλογιανίδη.

Ο Δικέφαλος έκλεισε την χρονιά με 10 ισοπαλίες που είναι οι περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα και με μόλις 3 ήττες που επίσης αποτελούν σημαντική επίδοση μιας και είναι η ομάδα με τις λιγότερες ήττες στην σεζόν ακόμα και από τον πρωταθλητή Πανθυρεατικό.

Τα 33 γκολ υπέρ φέρνουν 6η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα την ΑΕΚ Τρίπολης και με βάση τις ευκαιρίες που δημιουργούσε και τα δοκάρια της (πρώτη και σε δοκάρια) μάλλον είναι λίγα σαν απολογισμός γεγονός που τις στοίχισε σε νίκες και σε βαθμούς ενώ στην άμυνα της η ΑΕΚ Τρίπολης δέχθηκε 27 τέρματα σε 22 αγώνες και είναι η ομάδα με το 4 καλύτερο παθητικό στην Α' Αρκαδίας σε ένα δείγμα μεγάλης σταθερότητας στις δύο άκρες του γηπέδου.

Το πιο σημαντικό όμως δεν είναι οι αριθμοί αλλά το γεγονός πως μέσα από αυτή την ΑΕΚ Τρίπολης ξεπήδησαν πολλά νέα παιδιά. Πολλοί νεαροί και πρωτοεμφανιζόμενοι στην Α' Αρκαδίας ποδοσφαιριστές που πήραν χρόνο συμμετοχής και βρήκαν ρόλο σε ένα σύνολο που έσφυζε από ταλέντο και φρεσκάδα.

Ηλικιακά η ΑΕΚ Τρίπολης μαζί με τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης αποτελούσαν τα πιο νεανικά σύνολα της πρώτης κατηγορίας με τους κιτρινόμαυρους μέσα από την σωστή και μεθοδική δουλειά και την οργάνωση να κερδίζουν το στοίχημα για το μέλλον του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.