Ομάδα απόλυτης ισορροπίας ο Πανιώνιος Μεγαλόπολης

Ομάδα απόλυτης ισορροπίας ο Πανιώνιος Μεγαλόπολης

Δεκέμβριος 20, 2017 - 13:35
0 σχόλια

Για μία ακόμα χρονιά ο Πανιώνιος Μεγαλόπολης παραμένει πιστός στο πλάνο του αποτελώντας την ομάδα εκείνη που δίνει χώρο, ρόλους και ευκαιρίες σε νέα παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Ο ξεκάθαρος στόχος για την νεανική ομάδα της Μεγαλόπολης και φέτος δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση της παραμονής στην Α’ Αρκαδίας με το δείγμα που έχει αφεθεί σε αυτές τις 10 αγωνιστικές να ομολογεί πως τα πράγματα βαδίζουν προς τον σωστό δρόμο.

Ο Πανιώνιος Μεγαλόπολης έχει σε 10 αγωνιστικές 12 βαθμούς έχοντας 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα παρουσιάζοντας μια αξιοσημείωτη σταθερότητα σε ότι έχει να κάνει με τους αριθμούς του σε άμυνα και επίθεση.

Πιο αναλυτικά οι κυανέρυθροι της Μεγαλόπολης έχουν σημειώσει 9 γκολ και έχουν δεχθεί άλλα τόσα όντας η δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος πίσω από τον Ερμή Μελιγούς αλλά και η δεύτερη χειρότερη επίθεση (μαζί με τον Ορχομενό)  της Α’ Αρκαδίας με επίσης 9 τέρματα ενεργητικό.

Πρώτος σκόρερ για τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης είναι ο Παπαδόπουλος με 3 τέρματα, 2 γκολ έχει πετύχει ο Γιαννόπουλος και 1 φορά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα έχουν βρει οι Μπάζιος, Κωστόπουλος, Σιμόπουλος και Κλέντι.

Η άμυνα όπως φαίνεται είναι αυτή που έχει βοηθήσει και έχει δώσει βαθμούς στον Πανιώνιο Μεγαλόπολης με την ομάδα στην επίθεση να δημιουργεί φάσεις αλλά να έχει μέχρις στγμής πρόβλημα στο εύκολο γκολ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.