Το ολονύχτιο γλέντι της ΑΕΚ Τρίπολης για το πρωτάθλημα (pic)

Το ολονύχτιο γλέντι της ΑΕΚ Τρίπολης για το πρωτάθλημα (pic)

Απρίλιος 21, 2019 - 15:01
1 σχόλια

Η ΑΕΚ Τρίπολης πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας επιστρέφοντας έπειτα από 30 ολόκληρα χρόνια στην κορυφή παίρνοντας παράλληλα και την άνοδο για την νέα σεζόν στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Οι κιτρινόμαυροι έκαναν την κυριολεκτικά την νύχτα μέρα ξεφαντώνοντας με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο απαλλαγμένοι πέρα από κάθε άγχος με την χαρά για την δικαίωση της εφετινής προσπάθειας να είναι έκδηλη στα πρόσωπα όλων.

Έτσι λοιπόν η πρωταθλητές βγήκαν για νυχτερινή έξοδο με το Coppola Bar & Co να ντύνεται στα κιτρινόμαυρα και να υποδέχεται την ΑΕΚ Τρίπολης για να γιορτάσει εκεί την κατάκτηση του εφετινού τίτλου της Α' Αρκαδίας.

Χορός, χαμόγελα, άφθονο ποτό και βέβαια πούρα, τα πούρα των πρωταθλητών τα πούρα της νίκης με την διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές να διασκεδάζουν με όλη τους την ψυχή αυτή την τόσο σημαντική στιγμή για την ομάδα.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι στο άκουσμα του γνωστού τραγουδιού "Είμαστε πια πρωταθλητές, έρχονται άλλες εποχές" επικράτησε πανδαιμόνιο από τους ανθρώπους της ΑΕΚ Τρίπολης με το Coppola Bar & Co να αφιερώνει το γνωστό άσμα στον πρωταθλητή δικέφαλο.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.