Ολοκληρωτική καταστροφή στις καλλιέργειες στο χωριό Δάρα (pics,vid)

Ολοκληρωτική καταστροφή στις καλλιέργειες στο χωριό Δάρα (pics,vid)

Ιούνιος 12, 2019 - 18:37
1 σχόλια

Μεγάλες είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν στις καλλιέργειες οπωροκηπευτικών, στα αμπέλια, αλλά και στα δημητριακά στο χωριό Δάρα του δήμου Τρίπολης από την νεροποντή που έπληξε το χωριό Κώμη την Τρίτη 11 Ιουνίου.

Όπως μας αναφέρουν οι κάτοικοι, το νερό που «έπνιξε» τα χωράφια, ήρθε από το βουνό και παρέσυρε, τις μπάλες σανό, τα αμπέλια και ότι είχαν καλλιεργήσει.

 Ο κ. Παπακώστας Μιλτιάδης πρόεδρος του χωριού ανέφερε ότι η ποσότητα του νερού ήταν τόσο μεγάλη , που προκάλεσε ζημιές σε περιφράξεις, σε εγκαταστάσεις, σε μπάλες σανό υπολογίζοντας ότι η καταστροφή είναι ολοκληρωτική.

Αναμένουμε τον ΕΛΓΑ για να καταγράψεις τις ζημιές

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας βρέθηκε στο χωριό Δάρα και μίλησε με τους κατοίκους. Όπως σημείωσε η ΠΕ Αρκαδίας, είναι κοντά στους πληγέντες και φέρνει μηχανήματα για να αποκαταστήσουν προσωρινά τις ζημιές γιατί όπως σημείωσε ανεξαρτήτως τους εκλογικού αποτελέσματος , θα βρίσκεται κοντά στους Αρκάδες.

Πρέπει άμεσα οι πολίτες να αποζημιωθούν και να δώσουμε άμεσα πρόσβαση στους κτηνοτρόφους και στα ποιμνιοστάσια τους

Ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Ρουμελιώτης τόνισε ότι η περιφέρεια Πελοποννήσου είναι επί ποδός, για να καταγράψεις τα προβλήματα και να ζητήσει την αποζημίωση των παραγωγών και την αποκατάσταση του οδικού δικτύου.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ολοκληρωτική καταστροφή στις καλλιέργειες στο χωριό Δάρα


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Τωρα με τον Κωστάκη θα σταματήσουν και οι βροχές ,ζητησε αμεση καταγραφη ζημιων ως Δημοτικος Συμβουλος έως τελος Αυγούστου οπου είναι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.