Ολοκληρώθηκε το «Tripolis Sports Camp» από ΑΕΚ και ΚΟΑΤ

Ολοκληρώθηκε το «Tripolis Sports Camp» από ΑΕΚ και ΚΟΑΤ

Αύγουστος 08, 2019 - 16:02
0 σχόλια

Για 3ο συνεχόμενο καλοκαίρι οι δυο ιστορικοί σύλλογοι της πόλης μας ,με μακρά παράδοση και συνεισφορά ο καθένας στο δικό του στίβο, η ΑΕΚ Τρίπολης και ο ΚΟΑΤ, συνέχισαν να συνδιοργανώνουν το πρώτο στην Αρκαδία και την Τρίπολη αθλητικό camp, το “Tripolis Sports Camp”. Μετά από 6 εβδομάδες αθλητικών “περιηγήσεων” οι μικροί campers  έζησαν κατά γενική ομολογία ανεπανάληπτες στιγμές μιας και οι αθλητικές δραστηριότητες και οι εκπλήξεις διαδέχονταν η μία την άλλη.

Καινοτόμες αθλητικές δράσεις, αποτέλεσαν το εφαλτήριο για πολλά παιδιά να βρεθούν, τόσο στις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης, όσο και στις κλειστές, δροσερές αίθουσες του «Δεκάζειου»  Γηροκομείου Τρίπολης και να γνωρίσουν από κοντά το πρότυπο camp της Πελοποννήσου και της Τρίπολης. Η ΑΕΚ Τρίπολης με τα τμήματα του τένις αλλά και του ποδοσφαίρου, ο ΚΟΑ Τρίπολης με μαθήματα κολύμβησης και water- polo, η Αρκαδιανή με χοροδιδασκαλία και μουσικοκινητική αγωγή, ο ΣΑΟΟ με τα μαθήματα αναρρίχησης, το Gο – Kart με τις συμβουλές οδηγικής συμπεριφοράς και η παιδική αυτοάμυνα που διδάχτηκε από τον κ. Σταθάκο και το Golden Gym, ήταν για μια ακόμη χρονιά οι βασικοί αθλητικοί θεματοφύλακες του Tripolis Sports Camp.

Οι συνεργασίες όμως του camp δεν σταμάτησαν μόνο στο κομμάτι των αθλητικών δραστηριοτήτων. Ο εξωγηπεδικός – παιδαγωγικός χαρακτήρας του Tripolis Sports Camp ξεχώρισε για μια ακόμη χρονιά. Δραστηριότητες όπως η ρομποτική με τα εκπαιδευτήρια της κα. Παράσχου – Σμυρνιώτη, η φωτογραφία με τον κ. Αλειφερόπουλο, τα ταξίδια στην Ευρώπη με το φροντιστήριο ξένων γλωσσών Τζιούμη, η στοματική υγιεινή με τον ορθοδοντικό κ. Μπακόπουλο, το πρόγραμμα του ΨΝΤ “Παιδί και ύπνος”, οι διατροφικές συμβουλές με την κα. Μπιλίση και βέβαια το θεατρικό παιχνίδι με την βραβευμένη από την Unesco ηθοποιό και παιδαγωγό κα. Γκιντώνη , έκαναν το Tripolis Sports Camp να ξεχωρίζει στις προτιμήσεις των γονέων για ακόμη μια χρονιά.

Στην εορταστικό κλείσιμο του Tripolis Sports Camp, η οργανωτική επιτροπή επιφύλαξε μια πολύ μεγάλη έκπληξη για όλα τα παιδιά, που συμμετείχαν μέχρι και την τελευταία εβδομάδα στις δραστηριότητες του camp. Πιο συγκεκριμένα η υπεύθυνη των παιδαγωγικών δραστηριοτήτων – ιδιοκτήτρια του “Τεχνότοπου” κα. Γκιντώνη, παρουσίασε για πρώτη χρονιά, απόσπασμα θεατρικής παράστασης από το έργο “Ο Mικρός Πρίγκιπας” . Η pαράσταση έλαβε χώρα στο καλλιμάρμαρο αμφιθέατρο του παιδικού σταθμού της Ι.Μ Μαντινείας και Κυνουρίας η “Ζωοδόχος Πηγή”.  Μετά το πέρας της παράστασης ακολούθησαν οι απονομές των εσωτερικών πρωταθλημάτων του Tripolis Sports Camp, καθώς και ένα μικρό πάρτι, στις υπέροχες αυτές εγκαταστάσεις.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ θα πρέπει να πούμε στους επί τρία χρόνια άξιους συμπαραστάτες του Tripolis Sports Camp, που χωρίς την βοήθεια τους δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο καλοκαιρινό πρότυπο πρόγραμμα. Η οργανωτική επιτροπή του Camp θα ήθελε δημόσια να ευχαριστήσει την Ι.Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας για την διάθεση τόσο των αιθουσών του “ Δεκάζειου” γηροκομείου Τρίπολης, όσο και του χώρου του αμφιθεάτρου του παιδικού σταθμού της “Ζωοδόχου Πηγής” , καθώς και το “Αρχοντικό Καλτεζιώτη” για την διάθεση του χώρου της πισίνα κατά στις εκδρομές μας.

Ευχόμαστε σε όλους καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και σας ευχαριστούμε για την στήριξη και την προτίμηση σας.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε βίντεο από την τελική γιορτή του Tripolis Sports Camp.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.