Ολοκληρώθηκε στο 100% και παραδίδεται ο δρόμος Τρίπολης - Άστρους

Ολοκληρώθηκε στο 100% και παραδίδεται ο δρόμος Τρίπολης - Άστρους

Φεβρουάριος 16, 2017 - 09:56
7 σχόλια

Ολοκληρώθηκε το μεγάλο έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου διευκολύνοντας έτσι τη μετακίνηση των οχημάτων από και προς την Κυνουρία. Ένα έργο το οποίο οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και ολόκληρης της Πελοποννήσου περίμεναν και αυτό δεν είναι άλλο από το έργο κατασκευής οδού μήκους 2060 μ  στο τμήμα «Κουμπίλα – Λουλούδι» της οδού Τρίπολης – Άστρους.

Κομμάτια του έργου είχαν παραδοθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα ξεκινώντας με τον Νοέμβριο του 2014 όπου και παραδόθηκε η γέφυρα,  φτάνοντας το καλοκαίρι του 2016 όπου ο δρόμος ήταν σχεδόν έτοιμος για να παραδοθεί.

Σύμφωνα με την απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη ολοκληρώθηκε η Πράξης " ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΥΜΠΙΛΑ -ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΣΤΡΟΥΣ" το οποίο είχε ενταχθεί στο  Επιχειρησιακό Πρόγραμμα : <<ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ -ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ -ΙΟΝΙΟΙ ΝΗΣΟΙ>>

Η Συνολική Δημόσια Δαπάνη ήταν 6,206,116.73 ευρώ και από αυτά η συγχρηματοδοτούμενη Δημόσια Δαπάνη ήταν  5,450,754.89 ευρώ, η οποία και χρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα.

Όπως αναφέρει η απόφαση ολοκληρώθηκε το φυσικό αντικείμενο της Πράξης ( 100.00% υλοποίησης των στόχων/δεικτών της πράξης), όπως  αυτό αποτυπώνεται στην απόφαση ένταξης και επαληθεύτηκε η παράδοση των προϊόντων και υπηρεσιών της.


7 Σχόλια

ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ. ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΡΙΠΟΛΗ-ΑΣΤΡΟΣ-ΤΡΙΠΟΛΗ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ (ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ) ΠΡΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ 900 ΜΕΤΡΑ (ΤΑ ΕΧΩ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ) ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ. ΧΑΘΗΚΕ ΝΑ ΡΙΧΝΑΝΕ ΛΙΓΟ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ;;;; ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ 900 ΜΕΤΡΑ;;;; ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ, ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ.......

Μεγάλο έργο ''το κομμάτι του δρόμου''??????? Μάλλον κοροϊδευόμαστε!!!! Ήμουν νιός και γέρασα!!!!!

Οταν αρχισε ο δρομος ημουν 5 χρονων και τωρα 35 πια οποτε μια χαρα μετα απο 30 χρονια με τηλεμεταφορα επρεπε να να πηγαινουμε αστρος με τοσα λεφτα που φαγανε τα ***

Τι έργο ρε αστείοι τύποι ; 2km εργο ; Δηλαδή η Αττική οδός τι είναι ας πούμε ; Παγκόσμιο γεγονός ;

Ζήτωωωω! Τεράστιο κατόρθωμα! Πού να ήταν και 'κανα μεγαλύτερο κομμάτι, δηλαδή! Δεν θα το προλαβαίναμε ζωντανοί! Πανηγυρίζετε κιόλας, σαν δεν ντρέπεστε λιγάκι, αεριτζήδες...

" Νέο εργο " 50 ετών όταν ξεκίνησε το έργο ο Τατούλης κυκλοφορούσε με κοντά παντελονακια. . Τώρα παππούς θα το εγκαινιάσει ?????? Τι άλλο θα δούμε Θεέ μου τέτοιο θράσος.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!! ΦΑΓΑΤΕ Τ"ΑΝΤΕΡΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ 2 ΧΙΛ. ΔΡΟΜΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ 50-60 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.