Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρωτάθλημα Παγκρατίου και Kick Boxing στην Τρίπολη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρωτάθλημα Παγκρατίου και Kick Boxing στην Τρίπολη

Νοέμβριος 25, 2015 - 18:38
0 σχόλια

Εσωτερικό πρωτάθλημα Παγκρατίου και Kick Boxing των αθλητών του Stathakos Team έγινε την Κυριακή  22 Νοέμβρη στις εγκαταστάσεις του Golden Club στην Τρίπολη. Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν από τις ακαδημίες της Τρίπολης της Σπάρτης του Λεβιδίου και της Καλαμάτας.

«Το συγκεκριμένο εσωτερικό πρωτάθλημα είχε σαν στόχο να δώσει αγωνιστικές εμπειρίες στους αθλητές μας και να βοηθήσει τους πιο προχωρημένους να διαχειρίζονται με τον καλύτερο δυνατό τις συμμετοχές τους σε επίσημους αγώνες ,πανελλήνιο πρωτάθλημα κ.τ.λ.» δήλωσε ο προπονητής Δημήτρης Σταθάκος .Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι κάθε μέρα οι αθλητές μας να γίνονται καλύτεροι .Να διαπρέπουν στα στάδια και τις παλαίστρες ,αλλά και η ενασχόληση τους με το αθλητισμό να βοηθά ώστε να γίνονται καλύτεροι άνθρωποι!! Οι γονείς και οι φίλοι των αθλητών παρακολούθησαν αρκετούς συναρπαστικούς αγώνες στους οποίους οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους . Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για την κόσμια παρουσία τους ,αλλά κυρίως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτές μας που έχουν αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας των αθλητών μας, Βασίλη Δελή και Σωτήρη Κυριακούλια.

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.