Ολοκληρώθηκε η σκυροδέτηση των μεσαίων βάθρων στη γέφυρα παράκαμψης των Δολιανών

Ολοκληρώθηκε η σκυροδέτηση των μεσαίων βάθρων στη γέφυρα παράκαμψης των Δολιανών

Απρίλιος 25, 2020 - 15:47
11 σχόλια

Ολοκληρώθηκε η σκυροδετηση των δύο μεσαίων βάθρων της γέφυρας της παράκαμψης Δολιανών.

Αυτό γνωστοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε παράλληλα ότι στο εν λόγω έργο επιταχύνεται και η έγκριση των απαλλοτριώσεων, οι οποίες δεν είχαν καν ξεκινήσει όταν εγκαταστάθηκε ο εργολάβος.


11 Σχόλια

Μην τα λες αυτά Χρήστο Λαμπρόπουλε ! Γιατί ο Παναγιώτης Λαμπρόπουλος μόνο 10 χιλιόμετρα κατασκεύασε επί ημερών του σε αυτό το δρόμο. . Τί επισπεύδεις λοιπόν 8 μήνες τώρα ; ΑΚΟΥ , λοιπόν Αυτό είναι ένα τεράστιο έργο της Περιφερειακής Αρχής ΤΑΤΟΥΛΗ . Αντε από πάνω να συγκρίνεις τον κατσικόδρομο , από τον οποίον μετακινούνταν οι Αστρινοί... ..

Το "Μεγάλο έργο Τατούλη" που επί 9 χρόνια δεν μπόρεσε ο μέγας Πετράν να κάνει μια ρημάδα παράκαμψη στα κάτω Δολιανά........ Γελάνε και τα τσιμέντα !!!!!!!!!!!!!!

Επιτελους να μπαινει μια ταξη και μια σειρα! 9 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΣΑΝ Μπραβο Χρηστο Λαμπροπουλε και Παναγιωτη Νικα! Οι κατοικοι των Δολιανων σας ευχαριστουνε !

Μας δουλεύετε προφανώς .Στο τέλος θα μας πείτε ότι ο Λαμπρόπουλος κατασκεύασε τις γέφυρες ΚΟΥΜΠΙΛΑ -ΛΟΥΛΟΥΔΙ , τις στοές και τον κόμβο ΕΛΑΙΟΧΩΡΊΟΥ τη διαπλάτυνση στους ΑΓΙΟΥΣ ΔΕΚΑ . Επίσης είχε αναδειχθεί ο ανάδοχος και είχε ξεκινησει η διαδικασία απαλλοτριώσεων στην Παράκαμψη ΔΟΛΙΑΝΩΝ . Μαζευτείτε λίγο .......και λίγη αιδώς είναι αναγκαία .

Μιλάμε για ένα ακόμα από τα πολλά σκάνδαλα τατουλη. Ο εργολάβος μπήκε εσπευσμένα, γιατί ....έρχονταν εκλογές.. και οι απαλλοτριώσεις δεν έχουν ακόμα γίνει... καθήστε να δείτε ποσα θα πληρώσουμε για σταλειες στον εργολάβο.. αλλά Πέτρος ήταν αυτός... δεν είναι και η πρώτη φορα...

Βλεπω με χαρα οτι η καινουργια περιφερειακη αρχη και συγκεκριμμενα ο Αντιπεριφερειαρχης μας επιδεικνυουν μια σοβαροτητα και μια ταχυτητα που με ευχαριστει πολυ! Μακαρι να συνεχισουν ετσι!

Βάλε γυαλιά να δεις καλά και τότε θα σου κοπεί η χαρά... γεμίσαμε αομματους που βαφτίζουν τη νεοφιλελεύθερη υποκρισία, "σοβαρότητα" και το λαϊκίστικο παλαιοκομματικο σφετερισμό, "ταχύτητα"...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ , ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ , ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΛΠ ........;;;;;; Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ . ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΕΙΝΑΙ .......ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ !

Εγω δε ξερω ποιος κανει τι αλλα σα παρατηρητης θα πω οτι με ενδιαφερει που η τωρινη τοπικη αυτοδιοικηση προχωραει ενα εργο χωρις να λεει πολλα ! Οσοι εχουν δικιο ετσι κι αλλιως δε φωναζουν!

H ΤΩΡΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΛΕΕΙ , ΞΑΝΑΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ....... ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ . ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ! ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ...;;;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.