Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Πανελλαδικοί Αγώνες Τένις στην Τρίπολη

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Πανελλαδικοί Αγώνες Τένις στην Τρίπολη

Αύγουστος 06, 2019 - 20:40
0 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν  οι πανελλαδικοί αγώνες τένις, κατηγορίας Ε2, όπου συμμετέχουν  αγόρια και κορίτσια κάτω των 16 ετών από όλη την Ελλάδα. Οι αγώνες διεξήχθησαν  στις σύγχρονες  αθλητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ.), που περιλαμβάνουν 5 γήπεδα τένις διεθνών προδιαγραφών.  Οι αγώνες ξεκίνησαν την Πέμπτη 1η  Αυγούστου και ολοκληρώθηκαν την Δευτέρα 5η  Αυγούστου, με την διεξαγωγή των τελικών αγώνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αγώνες περιλαμβάνονται στο ετήσιο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης  και οι αθλητές ανάλογα με την θέση που καταλαμβάνουν βαθμολογούνται αντίστοιχα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα στους αγώνες να συμμετάσχουν οι καλύτεροι νέοι αθλητές της Ελλάδος.

Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων εκφράζει την πλήρη ικανοποίησή της για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο οργάνωσης και φιλοξενίας των αθλητών και των συνοδών τους.

Περισσότεροι από διακόσιοι αθλητές (200) μαζί με τους γονείς τους και τους προπονητές των συλλόγων έδωσαν το παρών τους στους αγώνες. Σε αγωνιστικό επίπεδο, το θέαμα ήταν υψηλό και όσοι φίλοι του τένις παραβρέθηκαν στο τουρνουά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν υψηλού επιπέδου αγώνες.    

Ο γραμματέας του Σ.Α.Τ. Πέτρος Καλτεζιώτης σε δηλώσεις του ανέφερε: « Για δεύτερη φορά μέσα στο 2019, η ομοσπονδία αντισφαίρισης ενέθεσε στον Σ.Α.Τ. την διοργάνωση Πανελληνίων Αγώνων Τένις. Αποτελεί τιμή για τον Σ.Α.Τ. να αναλαμβάνει την διοργάνωση τόσο μεγάλων αθλητικών γεγονότων. Οι σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις τένις του Σ.Α.Τ. στο 5ο χλμ Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης, που κατατάσσονται στις καλύτερες τις Πελοποννήσου, φέρνει την Τρίπολη στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για το άθλημα του τένις. Στα άμεσα σχέδια του συλλόγου είναι η επέκταση των εγκαταστάσεων ώστε να μπορέσουν να φιλοξενήσουν ακόμα μεγαλύτερους αγώνες. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές και τους συνοδούς τους που συμμετείχαν στους αγώνες καθώς και τα στελέχη του Σ.Α.Τ. που εργάσθηκαν σκληρά για την οργανωτική επιτυχία των αγώνων».

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.