Ολοκληρώθηκαν έργα ασφαλτόστρωσης στο Αρτεμίσιο (vid)

Ολοκληρώθηκαν έργα ασφαλτόστρωσης στο Αρτεμίσιο (vid)

Ιούλιος 09, 2019 - 19:08
8 σχόλια

Στο Αρτεμίσιο Μαντινείας βρέθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τα έργα ασφαλτόστρωσης που υλοποιούνται στην περιοχή

Δημήτρης Παυλής:

Είμαστε στο Αρτεμίσιο, προχωράνε τα έργα βελτίωσης – παρεμβάσεις τα οποία έχουμε σχεδιάσει. Ήταν ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων το οποίο πραγματοποιήσαμε. Προχωράμε σε όλες τις εργολαβίες. Είναι άλλη μία εργολαβία σε 3 - 4 χωριά τα οποία τρέχει σήμερα ο εργολάβος.

Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις σε όσα περισσότερα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών μπορούμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην υπηρεσία μου αλλά και σε όσους ασχολούνται με αυτά τα έργα και μας δίνουν την δυνατότητα να τα υλοποιούμε.

Γνωρίζουμε ότι όλα αυτά τα έργα έχουν καθυστερήσει, βέβαια δεν είναι με δική μας ευθύνη χρειάζονται χρονοβόρες διαδικασίες προκειμένου να ωριμάσουν οι μελέτες για να πραγματοποιηθούν.

Σε όλα τα χωριά που έχουμε αντίστοιχες εργολαβίες θα παρέμβουμε το επόμενο διάστημα και μέχρι το Νοέμβρη θα έχουνε όλα ολοκληρωθεί.

Δελτίο τύπου

Ειδήσεις: 
Video: 

Ολοκληρώθηκαν έργα ασφαλτόστρωσης στο Αρτεμίσιο Μαντινείας


8 Σχόλια

Στο βλαχοχώρι του ρίχνει άσφαλτο. Στην Τρίπολη μείναμε με μόλις 4 δρόμους ασφαλτοστρωμένους. Περιμένουμε τους άλλους 76 από τους 80 που θα έφτιαχνε ο δήμαρχος-Πινόκιο. Ευτυχώς σχεδόν 1,5 μήνας έμεινε για να μας κουνήσουν οριστικά μαντίλι ο ανύπαρκτος μαζί με το συρφετό του. Ουστ και μην ξαναγυρίσετε!

Στο κακουρι?στην τριπολη 30000 κοσμος εχει σπασει τα αυτοκινητα του και εγιναν 5-6 δρομοι αλλα το κακουρι ειναι προτεραιοτητα μαλλον!

Ο δήμαρχος της λακούβας έπρεπε να χάσει εκλογές για να κλείσει καμια λακούβα. Στο καλό μητσο δεν θα μας λείψεις καθόλου να εισαι σιγουρος

Για ακόμα 4 χρόνια τον Παυλή θα βρίζετε. Θα τον βρίζετε γιατι ξέρετε ότι τελικά άφησε έργο στον Δήμο και θα προσπαθήσετε να το καπηλευτείτε.

Ποιο έργο ρε μαναρι; Στραβός είσαι; Ο κόσμος είδε το μηδενικό του έργο και τον έστειλε σπίτι του από την πρωτη κυριακη! Ξαναρωτάω. Στραβός είσαι ρε μαναρι;

Απο Σεπτέμβρη τι θα επαγγέλεται ο Μητσάρας; Στο ταμείο ανεργίας να δει τι τραβάμε εμείς οι υπόλοιποι. Μας είχε χορτάσει ψέματα πως θα μας έβρισκε δουλειά.

12:34 Βρε αισχρέ τυπάκο, τιποτένιο παπαγαλάκι, ποιο έργο άφησε ο ανίκανος δήμαρχός σου στο Δήμο, δεν μας λες να το μάθουμε κι εμείς γιατί ψάχνουμε να το βρούμε 5 χρόνια και δεν μπορούμε. Θα το έχει κρύψει φαίνεται, για να το βρουν στις ανασκαφές οι επόμενες γενιές. Δεν κατάλαβες καλά βλαχάκο, δεν θα τον βρίζουμε 4 χρόνια αλλά συνέχεια όπου τον πετυχαίνουμε, γιατί κατόρθωσε να διαλύσει ένα δήμο μέσα σε μια 5ετία και να μας γυρίσει 200 χρόνια πίσω. Χωνέψτε το ρε λοβοτομημένοι, Παυλής...τέλος! Νάδα. Φινίτο. Γκέϊμ όβερ. ***

Αν ψηφίζεις για να βρείς δουλειά με μέσον καλά κάνουν και σε κοροϊδεύουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.