Ολοκληρώνεται το έργο διάνοιξης της Οδού Ε. Μπακοπούλου στην Τρίπολη (vid)

Ολοκληρώνεται το έργο διάνοιξης της Οδού Ε. Μπακοπούλου στην Τρίπολη (vid)

Φεβρουάριος 06, 2018 - 15:06
10 σχόλια

Υπεγράφη, το μεσημέρι της Τρίτης 6 Φεβρουαρίου 2018 στο Δημαρχείο της Τρίπολης, το συμφωνητικό του έργου «Ολοκλήρωση διάνοιξης οδού Ειρήνης Μπακοπουλου Δ.Κ Τρίπολης» με τον εκπρόσωπο της κοινοπραξίας «Αναστάσιος Κεχαγιάς – Αναστάσιος Γιαχουντής» κ. Κεχαγιά.  

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης: “Σήμερα υπογράφουμε το συμφωνητικό του έργου “Ολοκλήρωση διάνοιξης της οδού Ε.Μπακοπούλου- προέκταση της οδού Παπαρρηγοπούλου, ενός πολύ σημαντικού έργου για το κυκλοφοριακό της Τρίπολης, ενός έργου πνοής. Το έργο θα ολοκληρωθεί σύντομα και θα παραδοθεί προς χρήση από τους πολίτες”. Και συμπλήρωσε για τη χρησιμότητα του έργου : ”Η οδός Ειρήνης Μπακοπούλου συνεισφέρει ιδιαίτερα στην αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού, αλλά δεν μένουμε εδώ. Προχωράμε με σοβαρότητα για την ολοκλήρωση και άλλων παρεμβάσεων όσον αφορά το κυκλοφοριακό”.

Ο κ. Δημήτρης Παυλής τόνισε πως “εγώ μιλώ με έργα και όχι με λόγια αλλά είμαι απογοητευμένος με τον τρόπο που κάποιοι διαχειρίζονται τα θέματα όχι για το κοινό καλό, αλλά για τους εαυτούς τους. Εμείς ενδιαφερόμαστε όχι για τους εαυτούς μας αλλά για τους συμπολίτες μας και θα ακολουθήσουν πολλά συμφωνητικά”.

Τέλος από την πλευρά του, ο ανάδοχος του έργου κ.Κεχαγιάς επεσήμανε πως υπάρχει μία άρτια και ολοκληρωμένη μελέτη για ένα λειτουργικό έργο που θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της πόλης. 

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις στο βίντεο:

Ειδήσεις: 
Video: 

Έργο πνοής για την Τρίπολη η ολοκλήρωση διάνοιξης της Ε Μπακοπούλου


10 Σχόλια

Αυτη την διανοιξη της Μπακοπουλου μας την λες εδω και τρια χρονια και ακομα ειναι με μπαζα.Δηλαδη για 500 μετρα δρομο εαν θες τρια χρονια για εκεινα τα παρκινγκ που μας ταμπουνας ποσα χρονια θες?

Μας το ειπε και αυτο, ο Μητσος και η παρεουλα του ενδιαφερεται για τους συμπολιτες και οχι για τον εαυτο τους .Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.

Σε ενα χρονο εχουμε εκλογες και καποιος του το ειπε του Δημητρακη .Απο σημερα και για ενα χρονο θα τα ακουσουμε ολα απο τον Δημαρχο της ανυπαρξιας και της εγκαταλειψης της πολης και ολοκληρου του δημου

Ο Μητσος αρχισε τον προεκλογικο αγωνα και τα θα.Υπαρχει καποιος να τον συγκρατησει η θα τα ακουσουμε ολα?

Μπορει να τον εχουν δυσκολεψει λιγο τα παρκινγκ αλλα η θαλασσα που θα γινει στην Πλατεια Αρεως ειναι κατι ευκολο απλα θελει να μας κανει εκπληξη .Λιγο υπομονη.

ετσι μπραβο δημαρχε,προχωρα εσυ και κανε εργα,και ασε τους αλλους να λενε,την ειχαν κανει τη διανοιξη οι προηγουμενοι δημαρχοι,μιας και εκαναν εργα μαλλον ε!!!!!!!!!!!!

Ολόκληρη press conference για 80 μέτρα δρόμο.... Εχεις πλάκα ρε Μήτσιο με τα τεράστια έργα που ανακοινώνεις... Χα χα χα χα χα!!!!!

17:44 Τις μπάτσες στις εκλογές θα τις φας μαζί με τον Παυλή ή ο καθένας σας χωριστά; Σε ρωτάω για να ξέρουμε τί θα κάνουμε και πώς θα σας μαυρίσουμε...Ε, αναμενόμενα είναι αυτά τα σόου από εδώ και στο εξής όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές...Θα πρέπει να θεωρεί ο Παυλ-όκιο ότι τρώμε πολύ σανό (σαν τους ψηφοφόρους του) για να πιστέψουμε τα φούμαρα που τσαμπουνάει. Θα αρχίσει να τάζει τώρα και θα πλακωθεί σε τίποτα κλεισίματα λακούβων και τέτοια ψευτοέργα για να πει ότι έκανε έργο, μήπως και στραβώσει και πάλι κανένα σανοφάγο ψηφοφόρο του και τον ξαναψηφίσει...Μπεεεε πρόβατα παυλέϊκα...

δημαρχαρα κανε εργα και να δεις τι κλωτσιες θα χορτασω αυτους που γραφουν αυτα για σενα κακιες,να δεις γελια το βραδυ των εκλογων

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.