Ολοκληρώνεται το έργο από το Λύκαιο μέχρι τη Νέδα (pics,vid)

Ολοκληρώνεται το έργο από το Λύκαιο μέχρι τη Νέδα (pics,vid)

Νοέμβριος 06, 2016 - 19:10
0 σχόλια

Επιθεώρηση στο έργο που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας από το Λύκαιο μέχρι τη Νέδα πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Ένα έργο που θα ενώσει τις δύο Περιφερειακές Ενότητες, την Αρκαδία με την Μεσσηνία και μέχρι τα τέλη του Νοεμβρίου θα είναι ολοκληρωμένο. Τελειώνουν τα χωματουργικά και σύντομα θα γίνει η οδοστρωσία και θα πέσουν και τα ασφαλτικά.

Οι εργασίες προχωρούν πλέον με εντατικούς ρυθμούς για να προλάβουμε και το Χειμώνα.

Ο κ. Γιαννακούρας ανέφερε:

"Πρόκειται για ένα έργο πολύπαθο, που έρχεται από το παρελθόν και δεν είχαμε καταφέρει να το ολοκληρώσουμε, αφού οι καιρικές συνθήκες προκάλεσαν μεγάλες κατολισθήσεις και καταστράφηκε μάλιστα έργο καινούριο. Τώρα οι δυσκολίες ξεπεράστηκαν και το έργο θα παραδοθεί σύντομα προς χρήση.

Επιπλέον στην περιοχή κατασκευάζεται και ένας περιμετρικός δρόμος στο χωριό Βάστα, που θα εξυπηρετήσει μεγάλα οχήματα, αφού και εδώ δεν υπήρχε πρόσβαση και είχαν προκληθεί αρκετές ζημιές από τις βροχές της περσινής χρονιάς.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας επισκέφτηκα και την Αρχαία Λυκόσουρα και ένιωσα θλίψη γιατί το μουσείο είναι κλειστό.
Είναι κρίμα στην πόλη που είδε πρώτη το φως και υπάρχουν σπάνια ευρήματα να μην λειτουργεί το μουσείο."

Video: 

Εργασίες από την ΠΕ Αρκαδίας στο δρόμο Λύκαιο Νέδα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.