Όλοι οι πασόκοι του ΣΥΡΙΖΑ...

Όλοι οι πασόκοι του ΣΥΡΙΖΑ...

Νοέμβριος 28, 2019 - 19:45
2 σχόλια

Έι, ψιτ, σύντροφοι! Το συνέδριο του ΠαΣοΚιΝαλ ήταν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Ετούτο το Σαββατοκύριακο έχει συνέδριο η επιτροπή ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ για να ανασυγκροτήσει το κόμμα.

Έτσι το λέω, μπας και έχασαν τον δρόμο τους κάτι παπανδρεϊκοί βαθιοί πασόκοι που φιγουράρουν πρώτη μούρη στη λίστα των ανασυγκροτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Θαυμάστε: Ρεγγίνα Βάρτζελη, Γιάννης Ραγκούσης, Θάνος Μωραίτης, Μάρκος Μπόλαρης, Άγγελος Τόλκας, Θανάσης Οικονόμου, Στέφανος Τζουμάκας. Κι άλλοι πολλοί!

Ανάμεσά τους και ο Φώτης Κουβέλης  Για τον οποίο θα πω μόνο τούτο: Ακόμα παλεύεις, ρε φίλε;

Τέλος πάντων, το μισό βαθύ ΠαΣοΚ στη ΝΔ με καρέκλες, το άλλο μισό στον ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει καρέκλες, τι θα απομείνει, βρε παιδιά, για το ΠαΣοΚιΝαλ;

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Οταν βυθίζεται ένα καράβι ποιοί είναι οι πρώτοι που το εγκαταλείπουν? Οι αρουραίοι φυσικά

το 89 τα ποντικια εφειγαν απο το καραβι και επεστρεψαν οταν το καραβι σωθικε ...απλα ειναι της οχι τοσο σπανιας ρατσας των περιπλανομενων ποντικων ο λαος ειναι που πρεπει να τους ριξει ποντικοφαρμακο για να μην μολυνουν τον πολιτικο χωρο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.