Όλοι μια γροθιά για τον Πέτρο - Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στηρίζει τον 17χρονο από τη Μεγαλόπολη

Όλοι μια γροθιά για τον Πέτρο - Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στηρίζει τον 17χρονο από τη Μεγαλόπολη

Νοέμβριος 20, 2019 - 12:01
0 σχόλια

Την Τετάρτη 20/11/2019 και ώρες 17:30-20:30 η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, δίνει ραντεβού ανθρωπιάς! Σας καλούμε λοιπόν, στο Πνευματικό Κέντρο Μεγαλόπολης «Πολύβιος» (Δημοτικός Κινηματογράφος), για μία ενημερωτική ημερίδα με θέμα τις Πρώτες Βοήθειες και την Πρόληψη Ατυχημάτων.

Θα είμαστε όλοι εκεί με ένα και μοναδικό σκοπό, να στηρίξουμε τον 17χρονο Πέτρο!

Ας ανταποκριθούμε όλοι σε αυτό το κάλεσμα ανθρωπιάς και ως αντίτιμο συμμετοχής στην είσοδο θα έχουν τοποθετηθεί κουμπαράδες ζωής, έτσι ώστε ο κάθε συμμετέχοντας να ενισχύσει την προσπάθεια συλλογής χρημάτων ρίχνοντας ότι αυτός επιθυμεί!

Στο τέλος της εκδήλωσης οι κουμπαράδες θα ανοιχτούν και τα χρήματα θα καταμετρηθούν επί τόπου ώστε να κατατεθούν στον λογαριασμό του Πέτρου Αθανασιάδη την Πέμπτη 21/11/2019.

Να σημειωθεί πως ο Πέτρος και η οικογένεια του αναχωρούν την Τρίτη 19/11/2019 για την Βοστώνη!

Ας γίνουμε μία γροθιά να σώσουμε μία καρδιά!

Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί για να βγάλουμε νικητή την ΖΩΗ μέσο του Πέτρου !

Αν δεν μπορείς να παρευρεθείς στην εκδήλωση αλλά θέλεις και εσύ να συνεισφέρεις σε αυτόν τον σκοπό, έλα σε επικοινωνία μαζί μας ώστε να σε κατευθύνουμε κατάλληλα!
 

Μην μένεις θεατής,

γίνε εθελοντής!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.