Όλοι μαζί μια αγκαλιά για τον νικητή Πέτρο (pics,vid)

Όλοι μαζί μια αγκαλιά για τον νικητή Πέτρο (pics,vid)

Νοέμβριος 14, 2019 - 17:25
0 σχόλια

Όλοι μαζί μια αγκαλιά για τον Πέτρο από την Μεγαλόπολη! Σε αυτόν τον αγώνα ήταν όλοι μαζί δείχνοντας ο καθένας ξεχωριστά την αγάπη του και το αίσθημα της κοινωνικής του αλληλεγγύης για ένα δικό μας παιδί για τον 17χρονό Πέτρο από την Μεγαλόπολη.

Ο φιλικός φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και επίλεκτη ομάδα της ΕΠΣ Αρκαδίας για τον Πέτρο από την Μεγαλόπολη πραγματοποιήθηκε με μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο.

Ο Πέτρος από την Μεγαλόπολη ήταν το κεντρικό πρόσωπο κερδίζοντας το καθολικό χειροκρότημα όλων όσων βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 14 Νοεμβρίου στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για να σταθούν στο πλευρό του και να αποδείξουν πως όλοι μαζί μπορούμε.

Η συγκίνηση των γονιών του Πέτρου, του ίδιο του νεαρού 17χρονού ήρωα αλλά και των ανθρώπων που διοργάνωσαν αυτό το παιχνίδι και που συμμετείχαν στον ξεχωριστό αυτό φιλανθρωπικό αγώνα ήταν μεγάλη.

Στο παιχνίδι υπήρχε μόνο ένας νικητής και αυτός ήταν ο Πέτρος ο οποίος σκόραρε γκολ στη ζωή. Στο παιχνίδι αυτό υπήρχαν άνθρωποι από κάθε μεριά της Αρκαδίας, ακόμα και από την Αθήνα που ήρθαν για να εναποθέσουν  το δικό τους λιθαράκι στην μεγάλη αυτή προσπάθεια δείχνοντας την αγάπη τους και την ευαισθησία τους και στέλνοντας ένα μεγάλο μήνυμα αλληλεγγύης.

Σε αυτό τον φιλανθρωπικό αγώνα για τον 17χρονό Πέτρο ο Αστέρας Τρίπολης και η ΕΠΣ Αρκαδίας έκαναν όλο το Αρκαδικό ποδόσφαιρο ένα και ένωσαν μαζί ανθρώπους από όλο τον νομό ως μια τρανή απόδειξη ανθρωπιάς και αγάπης.

Ποδοσφαιριστές, παράγοντες ομάδων , προπονητές, μέλη διοικήσεων σωματείων του Αρκαδικού ποδοσφαίρου, η ΕΠΣ Αρκαδίας, οι διαιτητές της ΕΠΣ Αρκαδίας, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης, απλός κόσμος. Ήταν όλοι εκεί για τον Πέτρο από την Μεγαλόπολη.

Για την ιστορία η επίλεκτη ομάδα της ΕΠΣ Αρκαδίας κέρδισε με 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης. Μέλος, Τζήλος αλλά και 17χρονός Πέτρος οι σκόρερ (μέσα σε αποθέωση) ο Αλί Μπαμπά για τους κιτρινομπλέ.

Δείτε στο βίντεο δηλώσεις από τον φιλανθρωπικό φιλικό αγώνα για τον 17χρονό Πέτρο από την Μεγαλόπολη μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και επίλεκτων της ΕΠΣ Αρκαδίας .

ΑΣΤΕΡΑΣ: Ψεύτης, Ζορμπάς, Γλυνός, Ματθαίου, Παναγιώτου, Τανουσάι, Κανελλόπουλος, Μιχόπουλος, Παπαγεωργίου, Κώτσιρας, Ali Baba, Χριστοδουλής, Αλέμης, Σωτηράκης, Στασινόπουλος, Γουσέτης, Τσιράκης, Προύντζος, Μπάτσι, Θεοδωρίδης, Θεοδωρακόπουλος Κ.

Ε.Π.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ: Γεωργακόπουλος (ΑΕΚ Τρίπολης), Λάτσης (Λεωνίδιο), Παρασκευάς (Απόλλων Τυρού), Ρούμπος (Μαντινειακός), Μακρής (Ορχομενός Λεβιδίου), Δήμος (Δημητσάνα), Κακλαμάνος (Ολυμπιακός Λεωνιδίου), Γαβαλάς (Κορακοβούνι), Καυκιάς (Μαντινειακός), Μέλλος (Απόλλων Τυρού), Σαλαπάτας (Δημητσάνα), Καραμπής (Ορχομενός Λεβιδίου), Γκανάς (ΠΑΟΚ Τρίπολης), Παρασκευόπουλος (Τεγέα), Κωστόπουλος (Πανιώνιος Μεγαλόπολης), Μάζης (Ερμής Μελιγούς), Λαφογιάννης (ΑΕΚ Τρίπολης), Τζήλος (Τεγέα), Δημητρέλης (Δόξα Μεγαλόπολης), Κατσαρός (Κορακοβούνι), Αλεξανδρής (Δόξα Μεγαλόπολης), Δημητρόπουλος (Πανιώνιος Μεγαλόπολης), Γιαννόπουλος (Δόξα Μεγαλόπολης), Αντώνακας (Δόξα Μεγαλόπολης), Λυμπερόπουλος Δ. (Παναρκαδικός), Σεφερλής (ΠΑΟΚ Τρίπολης), Καδάς (Δημητσάνα), Κούβαλης (Παναρκαδικός), Αβιαντόγλου (Ολυμπιακός Λεωνιδίου).

Πέτρο είσαι ο νικητής!

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Μια αγκαλιά για τον 17χρονό Πέτρο από την Μεγαλόπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.