Όλοι μαζί για τον Αστέρα… Έμειναν ακόμα δύο τελικοί

Όλοι μαζί για τον Αστέρα… Έμειναν ακόμα δύο τελικοί

Ιούνιος 02, 2015 - 15:12
0 σχόλια

Έμειναν ακόμη 2 τελικοί για τον Αστέρα Τρίπολης, δύο παιχνίδια που θα οδηγήσουν την αρκαδική ομάδα στους ομίλους του Europa League  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και θα κλείσουν την εφετινή σεζόν με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο.

Το σεντόνι του Europa League πλησιάζει και πάλι προς την Τρίπολη και οι ’’κιτρινομπλέ’’  είναι έτοιμοι να δώσουν την μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος και να φτάσουν σε μία τόσο σημαντική επιτυχία.

Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά και από την υπερπροσπάθεια που έχει γίνει κατά την διάρκεια της σεζόν δεδομένη με τα προβλήματα τραυματισμών να κάνουν την εμφάνιση τους.

Όμως άπαντες στον Αστέρα Τρίπολης καταθέτουν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο και αυτό θα κάνουν μέχρι και το φινάλε, βάζοντας την ομάδα πάνω απ’ όλα με στόχο να παραμείνει στην 2η θέση και να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Δύο 90 λεπτά έμειναν. Με τον Παναθηναϊκό στην ‘’Λεωφόρο’’  την Τετάρτη (3/6) και τον ΠΑΟΚ  στο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’  την Κυριακή (7/6). Με πάθος και πίστη όλοι μαζί ομάδα και κόσμος ενωμένοι σαν μια γροθιά για τους ομίλους. Γιατί αυτή η ομάδα το αξίζει…

Η φωτογραφία είναι από το official  προφίλ του Αστέρα Τρίπολης στο Facebook και αναφέρει χαρακτηριστικά:

 ‘’Σφίγγουμε τα δόντια και μαζί με ΟΛΟΥΣ εσάς συνεχίζουμε για ακόμη 2 ΤΕΛΙΚΟΥΣ! ΠΑΜΕ ΑΣΤΕΡΑΡΑ’’!

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.