Ολισθηρότητα στους δρόμους της Αρκαδίας - Προσοχή στους οδηγούς (pics,vid)

Ολισθηρότητα στους δρόμους της Αρκαδίας - Προσοχή στους οδηγούς (pics,vid)

Δεκέμβριος 29, 2016 - 17:10
0 σχόλια

Η Αρκαδία το χειμώνα είναι συνυφασμένη με το χιόνι και η ομορφιά της γίνεται ακόμα μεγαλύτερη.

Έτσι και σήμερα, το χιόνι μας επισκέφτηκε δημιουργώντας ένα όμορφο σκηνικό σε ολόκληρο το νομό, αλλά παράλληλα έφερε και τα συνήθη προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Ο αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Γιαννακούρας ανέφερε:

"Το χιόνι ήρθε σε ολόκληρη την Αρκαδία, με επίκεντρο κυρίως την Κυνουρία, τόσο την ορεινή, όσο και την πεδινή, αφού χιόνισε και στο Λεωνίδιο.

Ένα όμορφο σκηνικό στον αγαπημένο μας τόπο.

Οι υπηρεσίες και τα μηχανήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας ήταν "επί ποδός" από τις πρώτες πρωινές ώρες και αντιμετώπισαν κάθε κατάσταση που προέκυψε.

Επειδή όμως το χιόνι έπεσε πάνω στον παγετό υπάρχει ολισθηρότητα στους δρόμους, γιαυτό όσοι υποχρεωτικά μετακινούνται, θα πρέπει να έχουν μαζί τους αλυσίδες και να είναι προσεκτικοί στην οδήγηση.

Και φυσικά οι μετακινήσεις, αν δεν είναι ανάγκη, ας περιορίζονται και ας απολαύσουμε όλοι μας το χιόνι που δημιουργεί "άσπρη μέρα", χαρά και αισιοδοξία...."

Video: 

Χιόνια στην Αρκαδία- Δεκέμβριος 2016


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.