«Ολική επαναφορά» για τον Κώστα Καραμανλή;

«Ολική επαναφορά» για τον Κώστα Καραμανλή;

Οκτώβριος 15, 2019 - 10:47
4 σχόλια

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής βγαίνει ξανά... μπροστά. Όχι για να «σπάσει τη σιωπή του», η οποία χαρακτηρίζεται ακόμα και εκκωφαντική, αφού ο πρωθυπουργός επί θητείας του οποίου συνέβησαν σημεία και τέρατα στη χώρα δεν έχει ανοίξει το στόμα του για να μιλήσει επί της ουσίας ούτε μία φορά, αλλά για να δηλώσει το «παρών» στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

Τίποτε δεν γίνεται τυχαία, ασφαλώς. Οι συζητήσεις περί εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας είναι νωρίς να γίνουν, αν και κρούσεις γίνονται συχνά - πυκνά. Θυμίζουμε ότι τη θέση καλοβλέπει ο Αντώνης Σαμαράς, μετά το ναυάγιο της φιλοδοξίας του να λάβει θέση αντιπροέδρου στην ΕΕ, αλλά πλέον ούτε ο Κώστας Καραμανλής είναι αδιάφορος. Βέβαια, η σύμπλευση Μητσοτάκη - Γεννηματά μπορεί να φέρει υποψήφιο ή υποψήφια από τον κεντρώο χώρο, όμως μέχρι τότε... ίδωμεν!

Πάντως ο Κώστας Καραμανλής χθες εμφανίστηκε στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όπου είχε θερμότατη συζήτηση με τον δήμαρχο της πόλης, ενώ η άφιξή του εκεί είχε αέρα... προεδρικό. Πολλοί φίλοι του τον περίμεναν στον προαύλειο χώρο για να τον χαιρετίσουν. Μάλιστα, ο κ. Καραμανλής συνομίλησε με τους εργαζομένους.

Και έπεται συνέχεια: Στις 27 Οκτωβρίου, ο κ. Καραμανλής θα μιλήσει σε εκδήλωση στην πόλη, με αφορμή τα 80χρονα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών. Κατά πληροφορίες, η ομιλία αυτή θα αφορά στα εθνικά θέματα, μεταξύ των οποίων προφανώς και το Σκοπιανό. Λίγες ημέρες αργότερα, σε εκδήλωση που διοργανώνεται στο πλαίσιο τριημέρου (6-8 Νοεμβρίου) προς τιμήν της 35χρονης παρουσίας του καθηγητή Κώστα Γραμμένου στο Σίτι του Λονδίνου, ο κ. Καραμανλής θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα «Ο κόσμος αλλάζει».

Πρόκειται για «ολική επαναφορά»; Θα δείξει.

Ε.Γ.


4 Σχόλια

Δεν θα έχει βγει καποιο αξιόλογο game στο playstation μάλλον και είπε να δει τι γίνεται...

Ο ΒΟΥΔΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ. ΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΛΕΤΗΡΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΝΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΥΠΕΞ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ Ο $ΥΡΙΖΑ

Όπως τον δείχνει η φωτογραφία, θα μπορούσε να σκεφτόταν: "Κουφ@λίτσες, να ξέρατε τι σας ετοιμάζω"...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.