Ολική επαναφορά για Λυκουρέντζο - Δηλώνει «παρών»! (vid)

Ολική επαναφορά για Λυκουρέντζο - Δηλώνει «παρών»! (vid)

Φεβρουάριος 14, 2018 - 20:08
26 σχόλια

Πριν από λίγη ώρα, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος παραβρέθηκε στην κοπή πίτας της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας στη Μεγαλόπολη.

Ο ίδιος μιλώντας σε τα μέλη του κόμματος, εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις τελευταίες εξελίξεις και χαρακτηριστικά ανέφερε ότι τον "λοιδορούν" και άδικα τον εμπλέκουν στο σκάνδαλο της Novartis. Στην συνέχεια ανάφερε ότι αυτές οι εξελίξεις τον ωθούν στο να αναιρέσει τη δήλωση της απόσυρσης του, που έκανε στις 21 Ιουνίου 2017, και να δηλώσει και παλι «παρών»!

Η δήλωση αυτή προκάλεσε το χειροκρότημα από τα μέλη της παράταξης .

Ειδήσεις: 
Video: 

Η επιστροφή του Λυκουρέντζου στην πολιτική σκηνή


26 Σχόλια

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΘΕΛΟΥΝ....

σιγα την δηλωση... τελειωμενος ειναι. δεν καθοταν σπιτι του;

@χειλουδακη 20:48 Από το ψευδώνυμό σου και μόνο φαίνεται το κόμπλεξ που έχεις και από το σχόλιο που έκανες το iq ραδικιού που διαθέτεις. Μπορείς πάντως να κοιμηθείς ήσυχος το βράδυ...Μας έκανες και γελάσαμε με τη μ@λ@κία σου...

Ο πρωτος που κατηγορει τον Αντρεα για τη Νοβαρτις ειναι ο Κωστας ο **ς..Φωτια στα μπατζακια του Τακη!

κομματοσκυλακι μου εσυ τραβα μια παχια να ηρεμησεις γιατι μαλλον συγχιστηκες με το σχολιο μου. φιλακια

....ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ....ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΝ....ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.ΤΟ ΦΩΣ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!!!!

Αντρικο κατσε καλά....ασε τα λογια κ τα φουσκωμματα....ειχες πει οτι δε θα μετεχεις......τι έγινε τωρα.....???? Φοβηθηκες????

Αυτή η Novartis πρέπει να φτιάχνει σοβαρά φάρμακα! Για να ανάστησε τον Λυκουρέτζο...

Πιστευεται οτι αυτος ο Ανθρωπος που ηταν οδηγος της Ελλαδας στα Μνημονια οπως και οι αλλοι 299 πρεπει να ξαναφηφιστει?Υπαρχει Αρκας που θα ξαναφηφισει τους βιαστες της ζωης τους και των παιδιων τους και χαιρονται με το Παρων του Λυκουρεντζου? Τοτε εισαστε αξιοι της τυχης σας και ακομα χειροτεροι οταν ψηφιζετε και για το μελλον των παιδιων σας. Εχετε αυτα τα Πολιτικα προσωπα που σας αξιζουν τελικα..

Υπαρχει ακομα κοσμος που παρακολουθει ομιλιες πολιτικων?Υπαρχει ανθρωπος που πιστευει τα λεγομενα τους?Αν ναι θα επρεπε να καταγραφουν ολοι αυτοι και να τους αφαιρεθει το δικαιωμα της ψηφου.Δεν ειναι δυνατον εν ετη 2018 μετα απο τοσα σκανδαλα μιζες ρεμουλες απο την μερια τους και ανεργια φτωχεια κομμενες συνταξεις μισθους να πηγαινει ανεγκεφαλοι να ακουνε τις δηλωσεις καποιων που θεωρουν ευατον τους Μεσσια της χωρας που ξεπουλουν και εξαθλιωνουν καθημερινα...

Τι έγινε ρε τατουλοπαπαγαλακια? Βγήκατε να γράψετε αρνητικά σχόλια γιατί καταλάβατε ότι δεν βγαίνει η κυρία πολιτευτής αν κατέβει ο Λυκουρεντζος

Ανδρεα,μην ακους κανενα!Τα τρολλ του Βλαση εχουν πιασει δουλεια!Ναι,αυτοι του γραφειου του που εβριζαν τον Μητσοτακη στα κοικωνικα δικτυα!Αυτοι ειναι παλι!Ξεβρακωσε τους!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΕΤΡΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΦΤΑΝΕΙ

Μάλλον τον κυρίευσε ο φόβος από το σκάνδαλο της Novartis ,κάτσε σου λέει να τσιμπήσω την Βουλευτική Ασυλία.

Δεν υπάρχει λόγος να ξαναψηφίσω βουλευτή που ψήφισε ΜΝΗΜΟΝΙΟ, και απουσίασε απτό μεγάλο συλλαλητήριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας. Για μένα ο Αντρέας εχει τελειώσει (ανεξάρτητα απτις μηχανορραφίες του συριζα).

(το ξαναστέλνω) (δεν καταλαβαίνω με ποιο σκεπτικό κόπηκε την πρώτη φορά) (δέχομαι και εξηγήσεις) (για καλό και για κακό, το αντιγράφω και θα το στέλνω μέχρι να αναρτηθεί) Η βουλευτική ασυλία ισχύει για τους βουλευτές. Για να εκλεγείς βουλευτής χρειάζεται πολύ χρήμα. Αν εκλεγείς βουλευτής σημαίνει ότι έχεις πολύ χρήμα.

Βγάλτε τον Casper να μας πει τι να ψηφίσουμε και μην κόβεται τα σχόλια που δεν βολεύουν

Ο Κωστας Βλασης τελειωσε..Ανευρος,απομακρος.Δεν εχει καμμια ξεκαθαρη θεση. Μονο για το Σκοπιανο ψελλισε λογω της Πατρωνιας Σαμαρα

Από την μαύρη Παρασκευή χίλιες φορές καλύτερα ο Αντριού. Τουλάχιστον αυτός ήρθε είδε και απήλθε, δεν μας ***

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.