Όλα τα βλέμματα στραμμένα στην Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού (vid)

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στην Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού (vid)

Φεβρουάριος 20, 2017 - 09:50
1 σχόλια

Το Καρναβάλι της Πάτρας δεν είναι μόνο η μεγάλη παρέλαση της τελευταίας Κυριακής, που είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο, αλλά ένα σύνολο εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν Χορούς, Παρελάσεις (με συμμετοχή 40.000 περίπου καρναβαλιστών)

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα το Πατρινό Καρναβάλι κορυφώνεται γι' αυτό και είναι λογικό όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην Πάτρα και φυσικά στην Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού η οποία είναι Αρκαδικής καταγωγής.

Όπως αναφέρει το vlaxerna.gr η Άνδρια Παναγιωτοπούλου (το γένος Νότας Δημ. Τζιώλα), κατάγεται από την Βλαχέρνα.

Η Βασίλισσα του καρναβαλιού δεν απασχολεί μόνο τα τοπικά ΜΜΕ, αλλά και τα τηλεοπτικά κανάλια της Αθήνας. Μεταξύ των λοιπών συνεντεύξεων παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show».

Να αναφέρουμε ότι το φετινό άρμα της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού (σχεδιασμός – κατασκευή: Νίκος Λιβάνης) διαστάσεων 12μΧ4,5μ, είναι ήδη έτοιμο και είναι μια κυψέλη με μέλισσες. Τα χρώματα είναι γήινα καφέ και πράσινα και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι φελιζόλ, χαρτί και χρώμα.

Ειδήσεις: 
Video: 

The 2Night Show - Άνδρια Παναγιωτοπούλου | Andria Panagiotopoulou - 16/2/2017


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Πως και του ξεφυγε εκεινου του γραφικου μας αντιδημαρχου, η αρκαδικης καταγωγης ""βασιλισσα". Μαλλον ειναι ευκολη η απαντηση. Ο ιδιος δεν ειναι αρκας!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.