Όλα στο μηδέν… Ξάνθη – Αστέρας 0 – 0

Όλα στο μηδέν… Ξάνθη – Αστέρας 0 – 0

Μάιος 03, 2015 - 20:54
1 σχόλια

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις και από τις δύο ομάδες με τις δυνατές μονομαχίες να είναι και αυτές που κυριάρχησαν στην αναμέτρηση.

Από πλευράς Ξάνθης η κορυφαία στιγμή ήταν η φάση του 31ου λεπτού με το χαμένο πέναλτι του Κλέιτον με την αρκαδική ομάδα 5’ λεπτά αργότερα να απαντά και ύστερα από φάση διαρκείας ο Ρόλε από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο ξεκίνημα του αγώνα, η Ξάνθη ήταν εκείνη που έδειξε να έχει την υπεροχή, κυκλοφορώντας την μπάλα καλύτερα από την αρκαδική ομάδα. Ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Θεοδωρόπουλο, με εξαίρεση το δεκάλεπτο 25’- 35’. Σε αυτή τη περίοδο ο Τριάδης είχε δύο ευκαιρίες, ο Παπάζογλου μία κεφαλιά που κατέληξε άουτ, ενώ ο Κλέιτον δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το πέναλτι που κέρδισε ο Μπέλιτς, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Κάπου εκεί, οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη έδειξαν άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο. Κάτι που τους επέτρεψε να έχουν δύο μεγάλες ευκαιρίες. Μία στο 37 με το πλασέ του Ρόλε που πέρασε πάνω από το δοκάρι του Κυριακίδη και άλλη μία στις καθυστερήσεις με τον Πάρα, τσίμπημα του οποίου πέρασε και αυτό άουτ σε σουτ που έκανε αρχικά ο Ρόλε. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες 0-0.

Στην επανάληψη, παρά το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες φάνηκε να θέλουν τη νίκη, έλειψαν οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστία, καθώς τόσο ο Κυριακίδης, όσο και ο Θεοδωρόπουλος δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα με τις δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου να κυριαρχούν. Μάλιστα, αυτό δεν άλλαξε ούτε μετά τις αλλαγές που έγιναν από τους δύο προπονητές, ούτε και μετά την αποβολή του Γκοϊάν που έδωσε το αριθμητικό πλεονέκτημα στην Ξάνθη. Έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό με το τελικό 0-0 να σκορ της αναμέτρησης.

Γήπεδο: Skoda Ξάνθη Arena

Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς

Skoda Ξάνθη (Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Τριάδης, Γουάλας, Παπάζογλου, Ομπόντο, Παπαστεριανός (76' Βασιλακάκης), Κλέιτον, Γούτας, Μπέλιτς (68' Καπετάνος), Ράνος (66' Βάλτερ)

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Μουνάφο (68' Νίκο Φερνάντες), Αλόκο, Μάσα, Ρόλε, Τσοκάνης, Λομπάτο (60' Γιαννιώτας), Πάρα (74' Ζησόπουλος), Λούι, Γκοϊάν, Ιγκλέσιας

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αυτός ο καραγκιόζης Παππάς μοίραζε τις κάρτες σαν χαλάζι στους παίχτες του Αστέρα !! Φάουλ έκανε ο παίχτης της skoda στον Γκοιάν και την κάρτα (2η και αποβολή) την έδωσε στον παίχτη του Αστέρα !!! Να τον χαιρόμαστε και να μην τον ξεχάσουμε και του χρόνου !! .....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.