Όλα πάνε ρολόι στη χώρα, σύμφωνα με τον Καμμένο

Όλα πάνε ρολόι στη χώρα, σύμφωνα με τον Καμμένο

Απρίλιος 12, 2017 - 12:30
1 σχόλια

Έρχονται γαλήνη και ανάπτυξη, τώρα που τελείωσε η διαπραγμάτευση...

Εκτός από την ανάπτυξη, έρχεται και η... γαλήνη στη χώρα. Τάδε έφη Πάνος Καμμένος: «Η χώρα μετά τη διαπραγμάτευση εισέρχεται σε μια καινούργια ρότα που θα φέρει γαλήνη και ανάπτυξη, η κυβέρνηση αυτή διαπραγματεύθηκε πολύ σκληρά, για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια έχουμε και θετικά μέτρα, για πρώτη φορά καταργήθηκε ο μονόλογος των δανειστών». 

Μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση της ΚΟ και της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι προτεραιότητα από εδώ και στο εξής αποτελούν οι μεγάλες επενδύσεις, η υλοποίηση των οποίων προϋποθέτει σύγκρουση με τη γραφειοκρατία και για αυτό οι ΑΝΕΛ «θα διευκολύνουν ιδιαίτερα την αποσύνδεση των επενδύσεων από τις γραφειοκρατικές δομές».

Εύλογη η απορία: Κοντεύουν τρία χρόνια κυβέρνηση, τώρα θυμήθηκε ο Καμμένος να τα βάλει με τη γραφειοκρατία; 

Επίσης, ανήγγειλε ότι οι ΑΝΕΛ θα καταθέσουν σχέδια νόμου που θα διευκολύνουν τις μεγάλες επενδύσεις και θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, πρόνοιες για φορολογικά και άλλα κίνητρα, ανταγωνιστικά των βαλκανικών χωρών, σε επιχειρήσεις που θα επενδύσουν στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ συνεχάρη την ΚΟ του κόμματος για τη συνεπή και συμπαγή στάση της καθώς και για το κοινοβουλευτικό της έργο, ενώ ομοίως συνεχάρη και τα στελέχη των ΑΝΕΛ που κατέχουν υπουργικές θέσεις.

Ακόμη, αναφέρθηκε στη συνταγματική αναθεώρηση, είπε ότι οι ΑΝΕΛ θα καταθέσουν προτάσεις, ενώ υπενθύμισε ότι στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος έχει αποτυπωθεί η πάγια θέση για την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας απευθείας από τον ελληνικό λαό, ενώ «κόκκινη γραμμή» και αδιαπραγμάτευτη θέση για τους Ανεξάρτητους Έλληνες αποτελεί το ζήτημα των σχέσεων Εκκλησίας - Κράτους και το ότι η Ορθοδοξία είναι επικρατούσα θρησκεία στην χώρα. 

Όσο είμαστε κυβέρνηση, το Άγιο Φως θα το υποδεχόμαστε με τιμές αρχηγού κράτους.

Επομένως, κατά τον κ. Καμμένο, όλα βαίνουν καλώς και ευλόγως αναρωτιόμαστε: Αν δεν απευθυνόταν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και στην Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματός του και είχε απέναντί του εν δυνάμει ψηφοφόρους, πόσο περισσότερο θα προσπαθούσε να πείσει;

(Φωτογραφία: Eurokinissi)

Ε.Γ.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Εδώ που τα λέμε με τον Πάκη επήλθε σμίκρυνση και στο μέγεθος της έννοιας "Αρχηγός Κράτους"

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.