Όλα έτοιμα για την νύχτα Shock Price στην Τρίπολη (vid)

Όλα έτοιμα για την νύχτα Shock Price στην Τρίπολη (vid)

Αύγουστος 29, 2019 - 18:38
3 σχόλια

Άλλη μια νύχτα... Shock Price έρχεται για να κάνει την Τρίπολη να ξενυχτήσει σε ρυθμούς προσφορών και παράλληλων εκδηλώσεων, δίνοντας ένα διαφορετικό χρώμα στην πόλη και παρασύροντας τον κόσμο σε ένα υπαίθριο πάρτι !!!

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου από τις 19.00, το κέντρο της Τρίπολης θα διαμορφωθεί σε ένα μεγάλο πεζόδρομο προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες. Τα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με πολλές και ενδιαφέρουσες προσφορές και εκπτώσεις , ενώ ταυτόχρονα στους δρόμους της πόλης θα στηθούν μουσικές σκηνές και Dj, με παράλληλες δράσεις!!

Την Πέμπτη 29 Αυγούστου οι φορείς που συνδιοργανώνουν την εκδήλωση παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου και κάλεσμα τόσο στο καταναλωτικό κοινό , όσο και στον επιχειρηματικό κόσμο για μαζική συμμετοχή.

Ο νυν δήμαρχος κ. Παυλής , είπε ότι η εκδήλωση έχει γίνει πλέον θεσμός και εξυπηρετεί τον επιχειρηματικό κόσμο και οι πολίτες ψωνίζουν από την τοπική αγορά σε πολύ χαμηλές τιμές καθώς και επίσης διασκεδάσουν με τις παράλληλες δράσεις.

Είμαστε σε μεταβατικό στάδιο και ο κ. Τζιούμης είναι εδώ για να υποστηρίξει την εκδηλώση,  είπε προσθέτοντας ότι η νύχτα ξεκινά με μουσική με συγκροτήματα μουσικά που θα αναπτυχθούν στην πόλη.

Έπειτα τον λόγο έλαβε ο νέος δήμαρχος Κώστας Τζιούμης όπου και καλωσόρισε τους εκπρόσωπους φορέων που παρευρέθηκαν στην συνέντευξη.

Ο Δήμος έχει συνέχεια έτσι και εμείς δεν ήρθαμε να μηδενίσουμε πράγματα που έχουν γίνει, αλλά για να συνεχίσουμε ότι καλό έχει ξεκινήσει.

Στόχος μας είναι να γίνουν και άλλες δράσει για να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα και να κάνουμε ανάλογες δράσεις για την τόνωση της επιχειρηματικότητας είπε.

Τέλος απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες του Δήμου αλλά και των όμορων Δήμων να επισκεφθούν την πόλη.

Ο κ. Τρουπής πρόεδρος του Επιμελητηρίου αφού ευχήθηκε καλή θητεία στον νέο δήμαρχο επεσήμανε ότι το Επιμελητήριο θα είναι δίπλα του σε ότι χρειαστεί.

Η βραδιά ξεκινά στις 7, είπε, καλώντας τους συναδέλφους εμπόρους να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους έτσι ώστε να υπάρξει συνέχεια σε αυτή την επιτυχημένη πορεία της εκδήλωσης.

Ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου κ. Μαρινάκος μίλησε για την επιτυχία της διοργάνωσης, η οποία στηρίζεται στην άριστη συνεργασία των φορέων.

Εμείς ως εκπρόσωποι καταλυμάτων προσφέρουμε ειδικές προσφορές στα ξενοδοχεία για εκείνη την βραδιά.

Ο πρόεδρος τους Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης κ. Μαντάς μίλησε με την σειρά του για την διοργάνωση που συνεχίζεται για τρίτη χρονιά σημειώνοντας ότι ο εμπορικός κόσμος της πόλης θα συμμετέχει δυναμικά.

Όπου όλοι οι φορείς ομονοούν το πρόσημο είναι πάντα θετικό.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Όλα έτοιμα για την νύχτα Shock Price στην Τρίπολη


3 Σχόλια

Μπορεί να μας ενημερώσει ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Παυλής για το κόστος προβολής της εκδήλωσης; Όπως κυκλοφορεί στην πιάτσα εντός και εκτός νομού, το κόστος είναι πολλαπλάσιο των προηγούμενων ετών, χωρίς να ανταποκρίνεται στις τιμές της αγοράς και χωρίς να αντιστοιχεί σε υλοποιημένες δαπάνες. Πέντε μέρες πριν, η προβολή είναι απολύτως μηδενική. Πόσα είναι τα λεφτά, ποιος ο ανάδοχος και πού θα πάνε τα χρήματα αυτά;

19:09 Ενημερώσει δεν ενημερώσει ο Παυλής, σε δύο μέρες πάει σπίτι του μαζί με το κοπάδι των κόπρων. Έτσι κι αλλιώς, για να σε καταλάβει, θα πρέπει να του μιλήσεις στη γλώσσα του. Ξέρεις, με τα βλαχοντρομπολιτσιώτικα κsh, sh, νιιιι, λιιιι κλπ. Μόνο έτσι καταλαβαίνει. Όλα τα υπόλοιπα, τα θεωρεί ξένες γλώσσες..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.