Όλα έτοιμα για το Παμπελοποννησιακό Τουρνουά Open κάτω των 10 ετών

Όλα έτοιμα για το Παμπελοποννησιακό Τουρνουά Open κάτω των 10 ετών

Απρίλιος 16, 2019 - 13:37
0 σχόλια

Όλα έτοιμα για το 2ο Παμπελοποννησιακό open τουρνουά παίδων, που ανατέθηκε  στον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Το τουρνουά θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής 19/04/2019 και το Σάββατο 20/04/2019, μιας και είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα, λόγο των άσχημων καιρικών συνθηκών, που επικρατούσαν στην Τρίπολη.

Η ΑΕΚ Τρίπολης,  η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η ΣΤ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου συνδιοργανώνουν το open Παμπελοποννησιακό τουρνουά παίδων κάτω των 10 ετών, στις εγκαταστάσεις του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο ΔΑΚ Τρίπολης

 Η πρώτη ημέρα των αγώνων θα είναι η Παρασκευή 19/04/2019 και το Σάββατο 20/4/2019 θα διεξαχθεί η τελική φάση του τουρνουά

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή θα ξεκινήσουν οι αγώνες του πράσινου επιπέδου, και το Σάββατο το ΑΠΟΓΕΥΜΑ θα γίνει η σειρά του Πορτοκαλί και του Κόκκινου επιπέδου.

Τις επόμενες μέρες η οργανωτική επιτροπή θα δημοσιοποιήσει το πρόγραμμα και τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.