Όλα έτοιμα για το 3ήμερο της Αποκριάς στην Τρίπολη!

Όλα έτοιμα για το 3ήμερο της Αποκριάς στην Τρίπολη!

Μάρτιος 02, 2011 - 15:55
2 σχόλια

- Με το Κυνήγι του χαμένου θησαυρού ξεκινούν οι εκδηλώσεις το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι
- Πάνω από 2.000 καρναβαλιστές στη μεγάλη παρέλαση της Κυριακής

Της Χριστίνας Τσιορωτά

  Το τελικό τσεκ έγινε σήμερα το μεσημέρι. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η τελευταία σύσκεψη των υπευθύνων Χρ. Ζαμπαθά κ Στ. Κουκάκη με τα σχολεία , τους Συλλόγους, όλους όσους θα συμμετέχουν στις τριήμερες εκδηλώσεις για τη φετινή Αποκριά. Οι καρναβαλιστές ξεπερνούν τις 2.000 ενώ η πρόσκληση για συμμετοχή είναι ανοιχτή μέχρι και την τελευταία στιγμή.
Η έναρξη των εκδηλώσεων κατά.. της φτώχειας, θα γίνει Το Σάββατο, με το κυνήγι του θησαυρού! Το κυνήγι θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι έξω από το Μαλλιαροπούλειο ενώ για την πραγμάτωσή του τροχαία και δημοτική αστυνομία θα έχουν φροντίσει για την… απουσία οχημάτων!

Την Κυριακή, στην μεγάλη παρέλαση όπου πρωταγωνιστές θα είναι οι άνθρωποι και όχι τα άρματα, η έναρξη θα γίνει από την πλατεία Πετρινού! Η κατάληξη θα είναι στην πλατεία στο Σέχι εκεί όπου μουσική για όλες τις γενιές, μεζέδες και άφθονο κρασί προσφορά των Οινοποιών της Αρκαδίας θα συμβάλουν σ ένα ξέφρενο γλέντι!
Τη Δευτέρα και από τις 10:30 το πρωί θα γιορταστούν τα κούλουμα, στην Κάρτσοβα, νηστίσιμα εδέσματα και συγκροτήματα θα κλείσουν το τριήμερο αυτό το οποίο δεν ήταν πλούσιο σε… κονδύλια αλλά πλούσιο σε φαντασία και μεράκι!
Οι διοργανωτές είχαν στη διάθεση τους 27,500 ευρώ, ενώ σημαντική και ουσιαστική για την υλοποίηση των εκδηλώσεων υπήρξε η κάθε είδους χορηγία που δόθηκε πολιτών, επαγγελματιών, συλλόγων και φορέων!
Χορηγός επικοινωνίας των εκδηλώσεων είναι το Arcadia portal!

Σχετικό video: http://www.arcadiaportal.gr/video/teliki-suskepsi-gia-karnabali-sto-dimo-tripolis-02032011

 

Video: 

youtube://v/lfZKx7sAE04


2 Σχόλια

Συγχαρητήρια σε Ζαμπαθά, Κουκάκη, που έκαναν αυτό που φαινόταν ακατόρθωτο πριν λίγο διάστημα. Όχι μόνο να κάνουν Καρναβάλι την Κυριακή κινητοποιώντας 2.000 δημότες, αλλά και να κάνουν τριήμερο αποκριάτικων εκδηλώσεων με το μικρότερο μπάτζετ όλων των εποχών. Πρέπει να τους βοηθήσουμε όλοι!!!

Θα ήταν καλή ιδέα να εξάγουμε σαν Δήμος την πατεντα αυτη και να την κατοχυρώσουμε πνευματικα....δεν μπορει ο καθενας να δημιουργει τέτοιας κλίμακας εκδηλώσεις, με budget ισα ισα για τα αποκριατικα cd και προετοιμασία μιας εβδομάδας!!!