Οινοποιείο Τρουπή: Στην αγορά της Ρωσίας με νέες συνεργασίες

Οινοποιείο Τρουπή: Στην αγορά της Ρωσίας με νέες συνεργασίες

Οκτώβριος 15, 2019 - 09:13
0 σχόλια

Το Επίτιμο Προξενείο στης Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Ναύπλιο χαιρετίζει την υπογραφή συμφωνίας για συνεργασία μεταξύ του Οινοποιείου Τρούπη και ρωσικής εταιρείας διανομής ποτών.

Το Οινοποιείο Τρούπη βρίσκεται στo κέντρο του οροπεδίου της Μαντινείας, στην περιοχή Φτέρη, την καρδιά των αμπελώνων της ομώνυμης αμπελουργικής ζώνης, σε υψόμετρο περίπου 700 μ. και δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο της παραγωγής οίνων από το 2010.

Οι πρωτοποριακές τεχνικές οινοποίησης, οι άρτιες καλλιεργητικές και οινοποιητικές υποδομές είναι τα χαρακτηριστικά που διαθέτει το TROUPIS WINERY και του εξασφαλίζουν σίγουρο μέλλον στην αγορά της Ρωσίας και άλλων χωρών, καθώς και προοπτικές για νέες συνεργασίες. Τέτοιες εμπορικές πρωτοβουλίες αφ’ ενός λειτουργούν προς όφελος των εμπορικών και οικονομικών σχέσεων Ρωσίας – Ελλάδας, αφ’ ετέρου ενισχύουν και αναδεικνύουν τους διαχρονικούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.