Οικονομικό Καραμανλικό Επιμελητήριο Ελλάδος

Οικονομικό Καραμανλικό Επιμελητήριο Ελλάδος

Μάιος 10, 2017 - 09:23
0 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Κοίταζα τις φωτογραφίες και για κάποια λεπτά νόμιζα ότι ο Κώστας Καραμανλής είχε προεκλογική συγκέντρωση στο Βελλίδειο στη Θεσσαλονίκη. Αλλά στην πραγματικότητα, ο Καραμανλής ήταν προσκεκλημένος σε εκδήλωση παρουσίασης ενός τόμου του Οικονομικού Επιμελητηρίου για τα οικονομικά της χώρας από το 2000 έως το 2015.

Ενδιαφέρον θέμα, ε; Έλα όμως που τελικά μόνο τα συμπεράσματα του Επιμελητηρίου για τα οικονομικά της χώρας δεν πήγαν να ακούσουν οι προσκεκλημένοι!

Τον Κωστάκη πήγαν να δουν! Τον περίμεναν, λέει, μία ώρα να έρθει και να αρχίσει η παρουσίαση του βιβλίου. Όταν έφθασε, αποθεώθηκε από το πλήθος των συγκεντρωμένων -μάλιστα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έτρεξε να φωτογραφηθεί μαζί του και σχεδόν γονάτισε μπροστά του κρατώντας μια φωτογραφία. Μου θύμισε χήρες γυναίκες που τρέχουν ικέτιδες με τη φωτογραφία του αδικοχαμένου στα πόδια των κυβερνώντων. Σπρωξίματα για μία φωτογραφία με τον πρώην πρωθυπουργό, φλας παντού.

Ποιος χ@στ@κε για την ελληνική οικονομία; Ο Καραμανλής δεν φταίει, έτσι; Δεν ήταν πρωθυπουργός της χώρας, δεν παραιτήθηκε ποτέ! Φορέας του Δημοσίου, το Οικονομικό Επιμελητήριο, έγινε ο επικοινωνιολόγος του Καραμανλή και του διοργάνωσε έναν θρίαμβο στα πεταχτά! Συγχαρητήρια!

Εκτός από θριάμβους και αποθεώσεις (συγκεκριμένων) πολιτικών, μήπως αναλαμβάνει γάμους και βαπτίσεις; Θα χε@όταν στο τάληρο!

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.