Επικαιρότητα

Latest

Σημαντικά έργα στην Αρκαδία

Τρία σημαντικά έργα που θα βελτιώσουν το οδικό δίκτυο της Αρκαδίας πήραν το «πράσινο φως» κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου της Τρίτης 23 Απριλίου στην Τρίπολη.

Περισσότερα

Ισχυρός σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Αρκαδία

Σεσμός 4,2 Ρίχτερ που σημειώθηκε δύο λεπτά μετά τις 14:00 «κούνησε» την Τρίπολη και την Αρκαδία. Ο σεισμός έγινε ιδιαιτέρως αισθητός, καθώς το εστιακό του βάθος ήταν μόλις 5 χλμ.

Περισσότερα

Τα έθιμα και οι παραδόσεις της Μεγάλης Πέμπτης

Την ημέρα αυτή ξεκινούν οι προετοιμασίες στα ελληνικά σπίτια για τον εορτασμό της Ανάστασης.

Περισσότερα

Οι νικητές των εισιτηρίων για Αστέρα Τρίπολης - ΠΑΟΚ

Το Arcadia Portal σε συνεργασία με την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης κλήρωσε 2 εισιτήρια για τον αγώνα μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και με τον ΠΑΟΚ την Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι τυχεροί είναι:

Περισσότερα

Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Την παραίτησή του στον πρόεδρο της Βουλής υπέβαλλε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Περισσότερα

Δημοτικές εκλογές: Ενημέρωση από το ΥΠΕΣ

Το Υπουργείο Εσωτερικών, με έγγραφο του προχωράει σε ενημέρωση ενόψει των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019 και των, τυχόν, επαναληπτικών της 2ας Ιουνίου 2019. Αναλυτικά το έγγραφο αναφέρει τα εξής:

Περισσότερα

Λεβίδι: Ανακοίνωση Τράπεζας Πειραιώς

Η τράπεζα Πειραιώς στο Λεβίδι ανακοινώνει ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών (λόγω της αργίας της Δευτέρας του Πάσχα) η τράπεζα θα είναι ανοιχτή  την Τρίτη 30 Απριλίου.

Περισσότερα

Επτά συλλήψεις στην Αρκαδία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 22.4.2019 έως και χθες (24.4.2019), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας,

Περισσότερα

Η νέα δομή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου εστάλη το πολυνομοσχέδιο που αφορά στην Παιδεία στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Ακολουθούν οι διατάξεις που αφορούν στο Πανεπιστήμιο Πελοπονήσου:

Περισσότερα

Γιάννης Κατσίρης: Η Αρκαδία μας αξίζει το καλύτερο (pics)

 Mε τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο της  παράταξης του κ. Παναγιώτη Νίκα «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» Γιάννη Κατσίρη περπατήσαμε στην Τρίπολη το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης. Ο κ.

Περισσότερα

Σελίδες