Τατούλης

Επικαιρότητα

Latest

Τέσσερις συλλήψεις στην Αρκαδία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 2.7.2019 έως και χθες (15.7.2019), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις, τμηματικά, στις ευρύτερες περιοχές της

Περισσότερα

Σε ποια δημοτικά σχολεία της Αρκαδίας θα διδάσκεται δεύτερη ξένη γλώσσα

Με απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, αποφασίστηκε η λειτουργία τμημάτων δεύτερης ξένης γλώσσας των 4/θέσιων και άνω Δημοτικών Σχολείων της Αρκαδίας για το σχολικό έτος 2019-2020.

Περισσότερα

1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Τρίπολης: Προσφορές για την ασφάλιση των μελών

Ο 1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Τρίπολης ζητεί από ασφαλιστικές εταιρείες προσφορές για την ασφάλιση των μελών του όσον αφορά την κυνηγετική περίοδο 2019-2020.

Περισσότερα

Μεγαλόπολη: Τεχνική εταιρία ζητεί οδηγούς

Τεχνική εταιρία που δραστηριοποιείται στο λιγνιτωρυχείο Μεγαλόπολης ζητά έμπειρους οδηγούς τουλάχιστον Γ' κατηγορίας για μακροχρόνια απασχόληση.

Πληροφορίες : 6941676441

Περισσότερα

Δήμος Τρίπολης: Οκτώ τοπικές κοινότητες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας της κακοκαιρίας

Κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας των Τ.Κ Κώμης,Κανδήλας,Παλαιοπύργου της Δ.Ε. Λεβιδίου, των Τ.Κ. Μανθυρέας, Βουνού της Δ.Ε.Τεγέας και Τ.Κ. Παλλαντίου Ευάνδρου,Μάκρης της Δ.Ε.

Περισσότερα

Φιλοζωικός Τρίπολης: Η αδιαφορία και η απραξία του Δήμου Τρίπολης σε όλο της το μεγαλείο

Άλλο ένα θύμα του δρόμου και της ασυνειδητης οδήγησης έπεσε αυτός ο αδέσποτος σκυλάκος όταν χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην οδό Επαμεινώντα στην Τρίπολη.

Περισσότερα

ΟΠΕΚΑ: Κλείνει το Α21 - Πότε θα πληρωθεί το επίδομα παιδιού

Ο ΟΠΕΚΑ ενημερώνει τους δικαιούχους του επιδόματος παιδιού ότι την Τρίτη 16 Ιουλίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι θα κλείσει προσωρινά η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 για το Επίδομα Παιδιού 2019, όπως συμβαίνει παγίως πριν από κάθε πληρωμή.

Περισσότερα

Εξιχνιάστηκε η διάρρηξη σε επιχείρηση στο Παράλιο Άστρος

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι εξιχνιάστηκε ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Παραλίου Άστρους (Βόρειας Κυνουρίας) & του Αστυνομικού Τμήματος Τρίπολης η υπόθεση κλοπής - διάρρηξης της επιχείρησής μας!

Περισσότερα

Γιορτάζει η Αγία Μαρίνα στο εξωκκλήσι της Κάρτσοβας

Σας προσκαλούμε παραμονή και ανήμερα στην εορτή της Αγίας Μαρίνας( 16 και 17 Ιουλίου 2019 ) – προστάτιδα του Συλλόγου μας – να παρευρεθείτε στην περιοχή της Κάρτσοβας στο εξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής.

 

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

Περισσότερα

Σελίδες