Τατούλης

Επικαιρότητα

Latest

Κεντρική ομιλία Κώστα Τζιούμη

Την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 και ώρα 20:30 ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στην οδό Δημητρακοπούλου & Τάσου Σεχιώτη.

Η παρουσία σας θα αποτελέσει τιμή & χαρά!

Περισσότερα

Σεμινάριο ενημέρωσης δικαστικών αντιπροσώπων από τον Δικηγορικό Σύλλογο Τρίπολης

Σας ενημερώνουμε ότι ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και εκλογών ανάδειξης μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 26ης Μαΐου 2019, ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρίπολης διοργανώνει σεμινάριο ενημέρωσης δικαστικών αντιπροσώπων (ειδικότερα για δημοσίους

Περισσότερα

Βόσνος: Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς (pics,vid)

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε την Τετάρτη 22 Μαΐου ο πρώην δήμαρχος Τεγέας και υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Βόσνος, επικεφαλής της παράταξης Για την Τρίπολη, η οποία έκλεισε με την παρουσίαση όλων των υποψήφιων δημοτικ

Περισσότερα

Με λαμπρότητα γιόρτασε η Τρίπολη τους Πολιούχους της (pics,vid)

Κορυφώθηκαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης 22 Μαΐου οι εορταστικές και λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν των Αγίων Νεομαρτύρων της πίστεως μας Δημητρίου και Παύλου, Πολιούχων Τριπόλεως.

Περισσότερα

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (23/5 - 29/5)

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν  2019 που ξεκινά από την Πέμπτη 23 Μαΐου έως την Τετάρτη 29 Μαΐου.

Περισσότερα

ΕΟΠΥΥ: Κλειστά όλα τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα

Εκτός λειτουργίας θα βρίσκεται από την Πέμπτη 23 Μαϊου μέχρι και το Σάββατο 25 Μαϊου ο ιατροτεχνικός εξοπλισμός στα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα και εργαστήρια της χώρας.

Περισσότερα

Ο αριθμός των εισακτέων στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Ανακοινώθηκε την Τετάρτη 22 Μαΐου ο τελικός αριθμός εισακτέων για τα Πανεπιστήμια. O συνολικός αριθμός των εισακτέων ανέρχεται στους 78.335, αριθμός αυξημένος κατά περίπου 3.500 σε σχέση με τον αντίστοιχο για τις Πανελλαδικές του 2018.

Περισσότερα

Κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιάννη Σμυρνιώτη στην Τρίπολη

Σας προσκαλώ στην κεντρική ομιλία της παράταξης "Νέα Τρίπολη" την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 21:00 στο εκλογικό μας κέντρο Εθνικής Αντιστάσεως 35.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Περισσότερα

ΥΠΕΣ: Τι ισχύει για όσους δεν ψηφίσουν

Ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019 και των επαναληπτικών της 2ας Ιουνίου 2019, το Υπουργείο υπενθυμίζει ότι η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 11 παρ. 2 του ν.

Περισσότερα

«Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα»: Προεκλογικό Σποτ Ανατροπής

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα μεγάλων ανατροπών. Γιατί τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας. Αρκεί να έχουμε πάθος, θέληση και τη φλόγα να δούμε το Δήμο μας να ξεπερνά τα εμπόδια και να κερδίζει τις ευκαιρίες.

Περισσότερα

Σελίδες