«Οικογενειακός» καφές για τον Ερμή Μελιγούς στην Τρίπολη

«Οικογενειακός» καφές για τον Ερμή Μελιγούς στην Τρίπολη

Δεκέμβριος 03, 2017 - 20:21
0 σχόλια

Ο Ερμής πέρασε νικηφόρα και από την Μεγαλόπολη επικρατώντας του Πανιωνίου με 0-1 με το γκολ του Σπύρου Λαγού και έτσι φιγουράρει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Αρκαδίας μετά το τέλος και της 8ης αγωνιστικής.

Κατά την επιστροφή της ομάδας από την Μεγαλόπολη προς την Μελιγού έγινε στάση στην Τρίπολη με την αποστολή του Ερμή να απολαμβάνει τα ροφήματα της σε γνωστό καφέ της πόλης χαλαρώνοντας από την πίεση του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Στο επίκεντρο βεβαίως ήταν τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο που η ομάδα πήρε μία ακόμα σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα ενώ δεν έλειψαν τα αστεία, οι πλάκες, τα πειράγματα αλλά και οι selfie στιγμές.

Το κλίμα στις τάξεις των «βυσσινοί» είναι φανταστικό με τους ανθρώπους του Ερμή να αποδεικνύουν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων πως αποτελούν μια ξεχωριστή παρέα, μια μεγάλη οικογένεια.

Από: astrosnews.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.