Το «οικογενειακό» τσίκνισμα του Α.Ο. Τεγέας (pics)

Το «οικογενειακό» τσίκνισμα του Α.Ο. Τεγέας (pics)

Φεβρουάριος 16, 2017 - 10:48
0 σχόλια

Η ''οικογένεια'' του Α.Ο. Τεγέας πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου το δικό της παραδοσιακό τσίκνισμα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Τεγέας.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε στην Τρίπολη για την ομάδα και αμέσως μετά το ραντεβού ήταν για το γήπεδο της Τεγέας εκεί όπου είχαν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες ετοιμασίες για την barbeque day όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια.

Τα κάρβουνα άναψαν και λαχταριστές λιχουδιές κρέατος πήραν την θέση τους πάνω στην ψησταριά, τα παραδοσιακά τραγούδια δονούσαν το μέρος με το τσίκνισμα του Α.Ο., Τεγέας στο συγκεκριμένο χώρο να αποτελεί μία από τις καθιερωμένες ημέρες κάθε χρόνο για τους πράσινους.

Διοίκηση, ποδοσφαιριστές, ο προπονητής της ομάδας Πολ Χατζόπουλος αλλά και μερικοί πιστοί φίλαθλοι της Τεγέας έδωσαν το παρών σε ένα όμορφο απόγευμα με την Τεγέα να αποδεικνύει πως αποτελεί μια μεγάλη ''οικογένεια'' με δυνατούς δεσμούς εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Η διάθεση και το κέφι όπως ήταν αναμενόμενο βρίσκονταν σε υψηλά επίπεδα ενώ δεν έλειψαν και οι πλάκες που δημιούργησαν στιγμές άφθονων χαμόγελων στους ανθρώπους της ομάδας της Τεγέας αλλά και τα πηγαδάκια σχετικά με την πολύ καλή πορεία της ομάδας που την βρίσκει στην 2η θέση και γενικότερα για τα παιχνίδια και την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τέλος να αναφερθεί ότι ο Α.Ο. Τεγέας θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Τρίπολης το προσεχές Σάββατο (18/2, 15:00) στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας για την 18η αγωνιστική της Α' Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.