Οι υποψήφιοι της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Πραστιωτών

Οι υποψήφιοι της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Πραστιωτών

Μάιος 08, 2019 - 11:11
0 σχόλια

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ    ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
  ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΕΝΩΤΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ   ΠΡΑΣΤΙΩΤΩΝ
Για την Κοινότητα   ΠΡΑΣΤΟΥ

 

  1. Λάμπρου Εμμανουήλ του Ευστρατίου
  2. Μπακάλης Ιωάννης του Ηλία
  3. Πετρής Δημήτριος του Σταματίου
  4. Πετρουλή Ταξιαρχούλα του Δημητρίου
  5. Σκαντζός Νικόλαος του Εμμανουήλ
  6. Σπηλιώτης Θεόδωρος του Παναγιώτη
  7. Σταθοπούλου Γεωργία του Παναγιώτη
  8. Χιώτη Στρατηγούλα του Κωνσταντίνου

Αγαπητοί  Πραστιώτες  και  Πραστιώτισσες  
Η δημιουργία της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ  ΠΡΑΣΤΙΩΤΩΝ ήταν μια πρωτοβουλία αναγκαία μετά την εγκατάλειψη που παρατηρείται στο χωριό μας. Για να καταφέρουμε μια καλύτερη εκπροσώπηση του χωριού μας στα τοπικά δρώμενα επιλέχθηκαν στο συνδυασμό άνθρωποι με γνώσεις και όρεξη για αφιλοκερδή δουλειά. Πρόκειται για άτομα ικανά, καταξιωμένα στην κοινωνία μας με αγάπη για το χωριό μας, με πάθος για προσφορά και δημιουργία. Σκοπός μας είναι να εργαστούμε με γνώμονα το εφικτό, προκειμένου να ξαναφτιάξουμε τον ιστορικό Πραστό, έτσι όπως τον γνωρίσαμε από τις αφηγήσεις των προγόνων μας. Τον Πραστό που σήμερα αποτελεί ένα παραμελημένο ερείπιο του Μαλεβού, εξαιτίας της εγκατάλειψης από αδιαφορία ή άγνοια των προηγούμενων τοπικών συμβουλίων.
Όλοι εμείς με τη δική σας συμπαράσταση θα συμπορευθούμε για να ξανακάνουμε τον Πραστό την άλλοτε λαμπρή πρωτεύουσα της Τσακωνιάς.
Για το λόγο αυτό ζητάμε την υποστήριξή σας στις ερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.   
          
ΜΕ  ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ  ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ   ΤΟΥ   ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ   ΕΝΩΤΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ  ΠΡΑΣΤΙΩΤΩΝ

Βιογραφικά των υποψηφίων

 Εμμανουήλ Λάμπρου του Ευστρατίου

Εμμανουήλ Λάμπρου
Γεννήθηκε στον Πραστό Κυνουρίας Αρκαδίας το 1967. Είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας στον τομέα των οικοδομών και ειδικότερα ασχολείται με την τοποθέτηση πλακιδίων (πλακατζής).
Είναι παντρεμένος με την Μαρία Τετώρου από τον Πραστό και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Ευστράτιο, τον Παναγιώτη και τον Κωνσταντίνο.

 Γιάννης Μπακάλης του Ηλία

Γιάννης Μπακάλης
Γεννήθηκε το 1976. Είναι πτυχιούχος Μηχανικός μηχανών εσωτερικής καύσης. Εργάζεται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ως σωφρονιστικός υπάλληλος στο Αγροτικό κατάστημα κράτησης ενηλίκων Τίρυνθας.

 

 Δημήτριος Πετρής του Σταματίου

Δημήτριος Πετρής
Γεννήθηκε στον Πραστό Κυνουρίας Αρκαδίας το 1960. Είναι πτυχιούχος της σχολής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Υπηρετεί ως δημόσιος υπάλληλος (Δασολόγος) στο Δασαρχείο Κυνουρίας (Άστρος). Είναι Προϊστάμενος τμήματος Δασοτεχνικών Έργων και Αναπληρωτής Δασάρχης του Δασαρχείου Κυνουρίας τα οποία καθήκοντα ασκεί μέχρι σήμερα.
Στην αυτοδιοίκηση έχει διατελέσει, επί σειρά ετών, Αντιδήμαρχος στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και Κοινοτικός Σύμβουλος στην πρώην Κοινότητα Πραστού.
Στην επαγγελματική του σταδιοδρομία έχει ασχοληθεί με πολλαπλά αντικείμενα του επιστημονικού του πεδίου Ειδικότερα έχει συντάξει πληθώρα μελετών δημοσιών έργων, τα οποία έχει επιβλέψει κατά την κατασκευή τους.
Είναι παντρεμένος με την Μαρία Μαρκάκη από την Σπάρτη, Δασοπόνο Συνταξιούχο του Δημοσίου και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Σταμάτη και την Καλλιόπη.

 

 Πετρουλή Ταξιαρχούλα του Δημητρίου

Πετρουλή Ταξιαρχούλα
Γεννήθηκε στον Πραστό Κυνουρίας Αρκαδίας το 1963. Είναι Ελεύθερη Επαγγελματίας στον τομέα των οικοδομών και ειδικότερα ασχολείται με τις εγκαταστάσεις θέρμανσης (ενεργειακά τζάκια).
Είναι παντρεμένη με τον Σπύρο Τσαγγούρη από τον Πραστό και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Δημήτρη και τον Μάνο.

 

 Νικόλαος Σκαντζός του Εμμανουήλ

Νικόλαος Σκαντζός
Γεννήθηκε το 1979. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία ιχθυοπαραγωγής και Ελεύθερος Επαγγελματίας στον τομέα των οικοδομών και ειδικότερα ασχολείται με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις (υδραυλικός).
Είναι παντρεμένος με την Γεωργία Λούφα από τον Πλάτανο Κυνουρίας και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Άννα και την Δήμητρα.

 

 Σπηλιώτης Θεόδωρος του Παναγιώτη

Σπηλιώτης Θεόδωρος
Γεννήθηκε το 1982. Είναι πτυχιούχος με εισίκευση Διασώστης-  Πλήρωμα ασθενοφόρου, το οποίο και εξασκεί από το 2012. Έχει εργαστεί σε ιδιωτικές κλινικές και νοσοκομεία της Περιφέρειας και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο δυναμικό του ΕΚΑΒ Αθηνών.
Είναι παντρεμένος με την Σαββούλα Προβατάρη του Κωνσταντίνου από τον Άγιο Παντελεήμονα Κυνουρίας και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Παναγιώτη, τον Κωνσταντίνο και τον Νικόλαο.

Γεωργία Σταθοπούλου του Παναγιώτη

Γεωργία Σταθοπούλου
 Γεννήθηκε το 1990 και είναι η εγγονή του επί σειρά ετών εφημέριου του Πραστού, αείμνηστου παπα-Λάμπρου.
Είναι κάτοχος δύο πτυχίων από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Πτυχίο Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Φιλοσοφική Σχολή και Πτυχίο Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) και Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Φυσική Αγωγή και Αθλητισμός» στην κατεύθυνση Σπουδές στο Χορό, στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).
Από το 2017 έως τις μέρες μας βρίσκεται σε συνεχή επιτόπια έρευνα στον Πραστό σχετική με τα μουσικοχορευτικά και πολιτισμικά τεκταινόμενα του τόπου. Έχει εκπονήσει διπλωματική εργασία με τίτλο «Τσε ο χορέ απ΄ τον Πραστέ» στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Επαγγελματικά είναι υπεύθυνη χορευτικών ομάδων ενηλίκων και παιδικών τμημάτων και Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Βριλησσίων και των Συλλόγων: Αρκάδων Ηλιούπολης και Αρκάδων Δάφνης- Υμηττού. Ως χοροδιδάσκαλος έχει λάβει μέρος σε Παναττικά, Πανελλήνια και Διεθνή Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών προβάλλοντας τον πολιτισμό του Πραστού.
Το ερευνητικό και συγγραφικό της έργο είναι σημαντικό και συνεχώς αυξανόμενο. Από το 2014 έως σήμερα λαμβάνει μέρος σε επιστημονικά συνέδρια με προφορικές ή αναρτημένες ανακοινώσεις. Επίσης δημοσιεύει άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά.

 Στρατηγούλα Χιώτη του Κωνσταντίνου

Στρατηγούλα Χιώτη
Γεννήθηκε το 1991. Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και Μεταπτυχιακή φοιτήτρια της Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας.
Εργάζεται ως αναπληρώτρια δασκάλα στο δημοτικό σχολείο Αγίου Ανδρέα- Πραστού.
Είναι παντρεμένη και έχει αποκτήσει δύο παιδιά.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.