Οι ξενώνες του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης «δημιουργούν» (pics,vid)

Οι ξενώνες του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης «δημιουργούν» (pics,vid)

Δεκέμβριος 19, 2016 - 19:48
0 σχόλια

Οι ασθενείς που διαμένουν στους ξενώνες του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης για ακόμη μία χρονιά κατασκεύασαν πολύ ωραίες δημιουργίες, χριστουγεννιάτικες και όχι μόνον.

Οι δημιουργίες αυτές φιλοξενούνται σε ένα από τα σπιτάκια του Χριστουγεννιάτικου χωριού της πλατείας Πετρινού και όποιος θέλει να αγοράσει κάτι θα βρίσκονται εκεί μέχρι και την Τετάρτη 21/12.

Η κυρία Πανουσοπούλου Φιλιππία, νοσηλεύτρια προϊσταμένη στον ξενώνα «Ζέφυρος» του ΨΝΤ, μίλησε στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr για τις δημιουργίες αυτές που έχουν κατασκευάσει με μεράκι και αγάπη οι ασθενείς με τη βοήθεια και του προσωπικού. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο.

Όπως  ανέφερε, το να προσπαθούν να δημιουργούν αυτές τις κατασκευές οι ασθενείς στο πλαίσιο της εργασιοθεραπείας αλλά και το αποτέλεσμα τους δίνει χαρά. Ο κόσμος ανταποκρίνεται θετικά. Η επικοινωνία με τον κόσμο είναι και το πιο σημαντικό, είτε ψωνίσει κάποιος είτε όχι.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Οι ξενώνες του ΨΝΤ "δημιουργούν"


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.