Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια της ΑΕΚ Τρίπολης για το πρωτάθλημα (vid)

Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια της ΑΕΚ Τρίπολης για το πρωτάθλημα (vid)

Απρίλιος 20, 2019 - 20:37
0 σχόλια

Η ΑΕΚ Τρίπολης έπειτα από μία συναρπαστική χρονιά δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Α' Αρκαδίας στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια μετά την νίκη της στην Μελιγού επί του Ερμή και την ισοπαλία του Λεωνιδίου με τον Ολυμπιακό.

Τα ευχάριστα μαντάτα για την ΑΕΚ Τρίπολης από το Λεωνίδιο έφθασαν λίγο πριν το φινάλε του αγώνα της Μελιγούς με τους κιτρινόμαυρους να ξεσπούν με το τελευταίο σφύριγμα σε πανηγυρισμούς και το γλέντι λίγα λεπτά αργότερα να στήνεται στα αποδυτήρια.

Εκεί έγινε πραγματικά χαμός... Συνθήματα, αγκαλιές τραγούδια... Έκρηξη χαράς από ποδοσφαιριστές, προπονητικό επιτελείο και διοίκηση με το campeones, campeones να κυριαρχεί.

Μέσα σε όλα είναι τρελός ο πρόεδρος και η απόλυτη αποθέωση στον Κώστα Καλογιαννίδη τον οποίο οι ποδοσφαιριστές σήκωσαν ψηλά με τα αποδυτήρια της Μελιγούς να γίνονται ο τόπος χαράς της επιβράβευσης της εφετινής προσπάθειας για την ΑΕΚ Τρίπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Οι πανηγυρισμοί της ΑΕΚ Τρίπολης στην Μελιγού για το πρωτάθλημα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.