Οι «Βενιαμίν» της προετοιμασίας του Αστέρα (pics)

Οι «Βενιαμίν» της προετοιμασίας του Αστέρα (pics)

Ιούλιος 06, 2018 - 12:54
3 σχόλια

4 νέοι ποδοσφαιριστές και συνολικά 6 που είναι ηλικίας κάτω των 20 ετών βρίσκονται στους 29 εκλεκτούς του Σάββα Παντελίδη και θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης στο Γκνίεβο της Πολωνίας.

Βασίλης Τσιμόπουλος, Γιάννης Χριστόπουλος, Παναγιώτης Τζίμας και Κυριάκος Γλέζος είναι οι Βενιαμίν που συμμετέχουν για πρώτη φορά στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας ενώ μέσα σε αυτούς μπορείς να προσθέσεις και τους Αντώνη Τσιφτσή, Τάσο Δουβίκα που παρότι μικροί αποτελούν από τα προηγούμενα χρόνια μέλη του ανδρικού ρόστερ.

Πιο συγκεκριμένα οι 18αρηδες που είναι γεννημένοι το 2000 είναι οι Βασίλης Τσιμόπουλος, Γιάννης Χριστόπουλος, Κυριάκος Γλέζος και ο Τάσος Δουβίκας. Μοναδικοί από την νέα κιτρινομπλέ γενιά που είναι από δεκαετία του 90' οι Αντώνης Τσιφτσής που είναι γεννημένος το 1999 και είναι 19 ετών αλλά και ο Γιάννης Μπαστιάνος που είναι το 1998 και είναι 20 ετών με τον Παναγιώτη Τζίμα να είναι ο μικρότερος ηλικιακά της αποστολής καθώς είναι γεννημένος το 2001 και είναι 17 ετών.

Στην θέση του τερματοφύλακα πίσω από τους έμπειρους Αθανσιάδη και Παπαδόπουλο είναι οι Τσιφτσής και Τσιμόπουλος. Στην άμυνα ο Χριστόπουλος συμπληρώνει το καρέ των στόπερ πίσω από τους Τριανταφυλλόπουλο, Πασαλίδη και Ματρικάρντι. Στην μεσαία γραμμή αγωνίζονται οι Τζίμας και Γλέζος, στα πλάγια της επίθεσης ο Μπαστιάνος και στην κορυφή ο Τάσος Δουβίκας.

Μεταξύ αυτών οι Τάσος Δουβίκας ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο εξελίξιμους νέους ποδοσφαιριστές ο οποίος μετά την πολύ καλή περσινή του σεζόν με τον Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται στο στόχαστρο Ευρωπαϊκών ομάδων και είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην χώρα μας.

Μέλος της πρώτης ομάδας από το προηγούμενο καλοκαίρι λογίζεται και ο Αντώνης Τσιφτσής ο οποίος μάλιστα και αυτός έχει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League στον αγώνα κόντρα στον Πλατανιά.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι 4 από τους 6 συνολικά under 20 (Τσιμόπουλος, Χριστόπουλος, Γλέζος, Τζίμας) που βρίσκονται στην Πολωνία και θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης ανήκουν στην ομάδα της Κ17 όπου το περυσινό Ιούνιο έφθασε μέχρι και τον τελικό του ηλικιακού Fina-4 της Super League.

Για όλους η συμμετοχή τους στην προετοιμασία αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία να δείξουν  στοιχειά του ταλέντου τους και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή τους σε μια τόσο δύσκολη και απαιτητική χρονιά που ξεκινά όπως είναι αυτή και ο Αστέρας Τρίπολης θα χρειαστεί την βοήθεια όλων.

Η αρκαδική ομάδα δίνει την δυνατότητα στα παιδιά των ακαδημιών της να πάρουν παραστάσεις μέσω της προετοιμασίας προετοιμάζοντας τους για το επόμενο βήμα με τον Σάββα Παντελίδη να γνωρίζει καλά πως κρατάει στα χέρια του ακατέργαστα ποδοσφαιρικά διαμάντια.

Η κιτρινομπλέ nouvele vague των ακαδημιών είναι στην Γκνίεβο της Πολωνίας και δηλώνει πως το μέλλον είναι εδώ...

Τάσος Δουβίκας

Αντώνης Τσιφτσής

Βασίλης Τσιμόπουλος

Κυριάκος Γλέζος

Γιάννης Χριστόπουλος

Παναγιώτης Τζίμας

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Όπως λέμε Εβραικό γένος Βενιαμιν.Τελικά μιλάμε για πολλά γέλια.Φέτος έχουμε να ρίξουμε πολλά γέλια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.