Οι υποψήφιοι της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Αρκαδία

Οι υποψήφιοι της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Αρκαδία

Απρίλιος 20, 2012 - 21:41
8 σχόλια

Οι υποψήφιοι της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Αρκαδία

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΠΑΓΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 

ΨΑΛΤΗ ΕΙΡΗΝΗ

 

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΦΙΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΩΣΤΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΑΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΤΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΩΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗ ΚΑΠΟΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΡΚΑΔΕΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

H αλήθεια είναι ότι τη Ντόρα την αντιπαθεί ο κόσμος, και δεν ξέρω ακριβώς γιατί. Αν σκεφτείτε τα λεγόμενα και τη συνέπεια της χωρίς να επηρεάζεσαι από κόμπλεξ για την οικογένεια της, δεν μπορείς να μην σέβεσαι την αξιοπρέπεια και τη στάση της. Από την αρχή υποστήριξε τη μοναδική ρεαλιστική επιλογή για χρηματοδότηση της χώρας, κατέκρινε την υπερφορολόγηση και τα άδικα μέτρα και επέμεινε για μείωση των δαπανών του τερατώδους κράτους. Ο Σαμαράς από την άλλη είναι φτηνός πολιτικάντης, τρελαίνεται για την καρέκλα του πρωθυπουργού έστω και για μια μέρα, έκανε 15 κωλοτούμπες, πετάει τακτικά τις γελοιότητες για επαναδιαπραγμάτευση κ.λ.π. και ακόμα τον στηρίζουν οι νεοδημοκράτες...

Ξεκάθαρες κουβέντες χωρίς υπερβολές και επιτέλους με υλοποιήσιμες προτάσεις. Μόνο από τη Δημοκρατική Συμμαχία. Καλη επιτυχία!

Βέβαια ψωμί και ελιά και Ντόρα βασιλιά! Ξυπνήστε! Δε χωράει η βουλή άλλο μηνημονιακό κόμμα και μάλιστα της κόρης του Μητσοτάκη!

Anonymous 14:25 Η χώρα παει για καταστροφή κι εσυ ασχολείσαι με το Μητσοτάκη. Κάτσε στο παρελθόν σου. Εμείς κοιταμε το μέλλον, αυτό που αυτοί που θα ξαναψηφίσεις μας κατέστρεψαν!

Ντορα κ Αντώνης, δυο σοβαρά πολιτικά όντα... Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε *ΝΑΙ* στο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν *ΟΧΙ*. Μετά διέγραψε 21 βουλευτές του επειδή ψήφισαν*ΟΧΙ*, ενώ η γραμμή της ΝΔ ήταν *ΝΑΙ*. Στη συνέχεια κάποιοι απ τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα για να ενταχθούν στον Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε *ΝΑΙ* στο μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν *ΟΧΙ*. Η Ντόρα που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών που ψήφισαν *ΟΧΙ*, ενώ η ίδια έλεγε *ΝΑΙ*, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια επειδή (ο Σαμαράς) τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν *ΟΧΙ*, ενώ έπρεπε να ψηφίσουν *ΝΑΙ*.

ΝΤΟΡΑ;;; ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ, ΒΡΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΗΓΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ. ΕΔΩΣΕ 1.000.000 ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΠΛΟΙΟ, ΜΑ ΤΙ ΠΛΟΙΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ, ΠΑΙΔΙΚΟ;; ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Η ΝΤΟΡΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΝΤΟΡΑ;; ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ

σε αυτες τις εκλογες δημοκρατικη συμμαχια!οι προτασεις τις κ οι παρεμβασεις τις ολο αυτο το διαστημα εξαιρετικες!σταθερες!υλοποιησιμες!δεν με νοιαζει το παρελθον κανενος εγω κοιταω το τωρα κ η μπακογιαννη αυτη τη στιγμη ειναι απολυτα σωστη(μαλλον εμαθε απο τα λαθη της)!!καλη επιτυχια!