Οι τυχεροί της παράστασης stand-up comedy «Εδώ, στον αγώνα!» με τους Ζάμπρα - Κατσαρίνη

Οι τυχεροί της παράστασης stand-up comedy «Εδώ, στον αγώνα!» με τους Ζάμπρα - Κατσαρίνη

Δεκέμβριος 14, 2019 - 14:15
0 σχόλια

Αυτή την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, οι καταξιωμένοι stand up comedians Θωμάς Ζάμπρας και Χρύσα Κατσαρίνη θα βρίσκονται στην Τρίπολη σε μια παράσταση που θα… ρίξει τα τσιμέντα!

Στις 15 Δεκεμβρίου στις 20:00 στο CineVille Multicinema (28ης Οκτωβρίου 25 στην Τρίπολη) οι Ζάμπρας – Κατσαρίνη θα εναλλάσσονται στη σκηνή και θα μιλήσουν για τα πάντα –ή σχεδόν για τα πάντα- με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, προκαλώντας, γελώντας, παίζοντας με τις λέξεις και τις καταστάσεις.

Η εταιρία διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων Πέρα Βρέχει... Άρτον και Θεάματα και το Arcadia Portal ανακοινώνουν τους δύο τυχερούς των προσκλήσεων:

Η κυρία Δ.Κ. και ο κ. Ν.Μ. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά. Τις προσκλήσεις θα τις παραλάβουν από το ταμείο, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό και.... stay tuned! Οι Πέρα Βρέχει συνεχίζουν δυναμικά την πορεία τους!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.