Οι τσαμπατζήδες, οι γκρίνιες και οι «αποκλειστικότητες»

Οι τσαμπατζήδες, οι γκρίνιες και οι «αποκλειστικότητες»

Ιούλιος 24, 2014 - 14:14
3 σχόλια

Λοιπόν παιδιά έχω να σας πω πράματα και θάματα, που λένε και στο φαντασμοχωριό μου. Πήγα κι εγώ να δροσιστώ λίγο το Σαββατοκύριακο και τι είδαν τα ωραία ματάκια μου δε λέγεται.
Θα σας πω όμως γιατί με πνίγει και πρέπει να το βγάλω από μέσα μου. Πήγα στην Κυνουρία και τι να δω, πετσέτες πάνω στις ξαπλώστρες και άνθρωποι πουθενά! Πήγαινε ο κόσμος να κάτσει και οι ξαπλώστρες ήταν ρεζερβέ!!!!! Όχι δεν είχαν μπουκάλι με ποτήρια πάνω όπως στα κλαμπ αλλά πετσέτες. Πού ακούστηκε να κρατάνε τις ξαπλώστρες ρεζερβέ!

Θα πω όμως και για την ταλαιπωρία που τράβηξα για να φτάσω στην Κυνουρία και συγκεκριμένα στο δρόμο Τρίπολης-Άστρους. Τριτοκοσμικές συνθήκες για ένα μπάνιο! Λακκούβες, χαλίκια, χώμα και αγανάκτηση μαζί φίλοι μου! Τι τράβηξα κι εγώ για να δροσιστώ δε λέγεται!

Δεν μπορώ να πω όμως αν εξαιρέσεις όλα αυτά το ευχαριστήθηκα το μπανάκι μου, γιατί πώς να το κάνουμε οι παραλίες της Κυνουρίας δε συγκρίνονται με άλλες. Δεν ευχαριστήθηκα όμως μόνο τις βουτιές μου αλλά και το κουτσομπολιό… χιχιχιχι έστησα αυτί κανονικά για να σας μεταφέρω τα νέα!

Άκουσα ότι το τριφύλλι στα ίδια είναι πάλι.. Μάλλον ο θησαυρός αποδείχτηκε άνθρακας. Αχ κρίμα πολύ κρίμα γι’ αυτή την ομάδα, Αύγουστος φτάνει κι ακόμα κρέμεται από μία κλωστή.

Από την άλλη όμως ο Αστέρας κυνηγάει την πρώτη του Ευρωπαϊκή νίκη. Για να δούμε θα σπάσει άραγε το ρόδι για να πανηγυρίσει ι η Τρίπολη; Μακάρι να γελάσει και το χειλάκι των φιλάθλων.
Άκουσα όμως και για κάτι γκρινίτσες στην αποστολή με το τσαρτερ, αλλά ας μην επεκταθώ γιατί είναι μία καλή ημέρα για την ομάδα.

Γκρινίτσες όμως είχαμε και στο θέατρο. Ο μάγος νευρίασε που λέτε φίλοι μου. Όχι μόνο δε γέμισε το θέατρο αλλά όπως είπε κι ο ίδιος οι μισοί  πήγαν με προσκλήσεις, δηλαδή τζάμπα. Αμ το άλλο, που πήγε λέει μία παρέα πολλών ατόμων και παρουσιάστηκε ως δημοσιογραφική για να καλύψει την παράσταση και ήθελαν να μπουν έτσι;;; Τα πήρε στο κρανίο κι ο Σανκάρα και βγήκε μισή ώρα μετά, για να ηρεμήσει γιατί δε θα του έβγαιναν τα μαγικά.

Ασε δε που κι ο «Πλούτος» δεν έφερε…. πλούτο. Άλλα περίμενα κι άλλα είδα. Δε λέω μεγάλα ονόματα αλλά με άφησαν αδιάφορο. Θα πω όμως και για την παράσταση που ακυρώθηκε. Αυτός ο Φιλιππίδης δεν τη θέλει την Τρίπολη.. Μία η καταρρακτώδης βροχή πριν δύο χρόνια που ανάγκασαν να ακυρωθεί η παράσταση και μία τώρα που την ακύρωσαν μόνοι τους 10 μέρες πριν.

Και τώρα που είπα για παράσταση τι θυμήθηκα;; Τελικά στην παρουσίαση ποιος πρωταγωνίστησε η φανέλα ή τα… μοντέλα;;; Εγώ πάντως δεν κατάλαβα. Εκείνο το βράδυ πάντως εκτός από «αποκλειστικές» συνεντεύξεις είδαν κι άλλα τα ματάκια μας….

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ!!!ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΜΕ ΠΑΥΛΗ ΚΑΙ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ!ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ... ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ?

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗ -ΑΣΤΡΟΣ ,ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ? Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ,ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΒΟΜΒΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΝΧΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ?

Καλά έκανε και δεν ασχολήθηκε μαζί τους! Μας ζάλισαν πια, μόνο με αυτούς θα ασχολούμαστε;;Μπράβο κασπερ δε θέλουμε πιο συχνά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.