Οι τιμές για τα εισιτήρια διαρκείας του Αστέρα (vid)

Οι τιμές για τα εισιτήρια διαρκείας του Αστέρα (vid)

Ιούλιος 13, 2016 - 12:48
5 σχόλια

Μεγάλες εκπτώσεις για τους περσινούς κατόχους

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (13/7) στην αίθουσα τύπου γηπέδου ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ η παρουσίαση των καρτών διαρκείας του Αστέρα Τρίπολης για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Με κεντρικό σύνθημα είσαι Αστέρας, είσαι μέσα η αρκαδική ομάδα με τις νέες προσιτές και μειωμένες τιμές των νέων εισιτηρίων διαρκείας δίνει την δυνατότητα στο φίλαθλο κοινό να παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες των κιτρινομπλέ τόσο στο πρωτάθλημα της Super League όσο βεβαίως και στο κύπελλο Ελλάδος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ενήλικες φίλαθλοι που είναι κάτοχοι κάρτας ανεργίας, η είναι μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων Αρκαδίας, του συλλόγου Τριτέκνων Αρκαδίας και Όμορων Δήμων δικαιούνται εκπτωτικό εισιτήριο 50 ευρώ στην Θύρα 1 - Τμήμα Β.

Ανανεώσεις διαρκείας

Θύρα 1-Α 100 ευρώ

Θύρα 1-Β 100 ευρώ (50 ευρώ έκπτωση-φοιτητικό)

Θύρα 1-Ε 120 ευρώ (60 ευρώ παιδικό)

Θύρα 2-Α 10 ευρώ παιδικό

Θύρα 2-Β 120 ευρώ (60 ευρώ παιδικό)

Θύρα 3-Α 170 ευρώ (85 ευρώ παιδικό)

Θύρα 3-Β 170 ευρώ (85 ευρώ παιδικό)

EXECUTIVE 500 ευρώ

Νέα αγορά καρτών διαρκείας

Θύρα 1-Α 100 ευρώ

Θύρα 1-Β 100 ευρώ (50 ευρώ παιδικό)

Θύρα 1-Ε 150 ευρώ (85 ευρώ παιδικό)

Θύρα 2-Α 10 ευρώ παιδικό

Θύρα 2-Β 150 ευρώ (75 ευρώ παιδικό)

Θύρα 3-Α 200  ευρώ (100 ευρώ παιδικό)

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ παρουσιάζει τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2016-2017, η οποία έχει επετειακό χαρακτήρα για την ομάδα μας, καθώς συμπληρώνονται 10 σερί παρουσίες στη Super League!

Με στόχο κάθε κάθισμα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" να έχει τον δικό του κάτοχο διαρκείας, οι νέες κάρτες θα είναι στη διάθεση του κοινού από τη Δευτέρα 18 Ιουλίου.

Ο σχεδιασμός των καρτών διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι βασισμένος στο σχέδιο της επετειακής φανέλας του ΑΣΤΕΡΑ!

Το κίτρινο με τη μπλε ρίγα, θα το παραλάβουν όσοι αγοράσουν διαρκείας της βασικής κατηγορίας, ενώ οι κάρτες των ειδικών κατηγοριών έχουν τα εξής χρώματα: Μαύρο (VIP), Μπλε (Παιδικό) και Ροζ (εκπτωτικό).

ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές των καρτών διαρκείας περιλαμβάνουν ΟΛΟΥΣ τους αγώνες που θα δώσει ο ΑΣΤΕΡΑΣ σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά και τις φιλικές αναμετρήσεις.

ΣΗΜΕΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ

Η πώληση των διαρκείας της περιόδου 2016-2017 θα αρχίσει από την Δευτέρα 18 Ιουλίου και θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) κατά τις ώρες καταστημάτων.

VIDEO

Το διαφημιστικό σποτ της καμπάνιας για τα διαρκείας 2016-2017, έχει ως κεντρικό σύνθημα το "ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ, ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΑΣ" και στόχο έχει να αναδείξει το μακροπρόθεσμο όραμα του ΑΣΤΕΡΑ για ένα "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" γεμάτο από κατόχους διαρκείας. Για την δημιουργία του σποτ συνεργαστήκαμε με το creative agency ANOTHER CIRCUS. Στην εκφώνηση του διαφημιστικού σποτ είναι ο ηθοποιός Δημήτρης Κουρούμπαλης. 

ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΤΕΣ 

Creative Agency: ANOTHER CIRCUS (www.anothercircus.com

Παραγωγή: RIBEYE Production

Ήχος: OXYZED | Sound and Music Productions

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΑ CREDITS: RED PANDA | Γιάννης Γούβαλης

Ειδήσεις: 
Video: 

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2016-2017: ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ, ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΑΣ!


5 Σχόλια

Βρε anonymos ....ενα σχόλιο γιά τις τιμές? Μας κλέβουν και εσύ τίποτα !?

πάλι δούλεμα;Θα πάψετε να γράφετε ότι θέλετε;Οι ίδιες τιμές και γι αυτούς που είχαν διαρκείας, και πέρυσι.

ρε σεις εκει κατω στη τερτσετη για ποσο μ@λ@κες μας θεωρειτε? λετε σε ΟΛΑ τα σαιτ εκπτωσεις για τους περσινους !!!!!!!!!!!!!!!!! μπορειτε να μας υποδειξετε που ειναι? εγω περσι 100 πληρωσα,και ιδια τιμη βλεπω παλι για τη θεση μου.......................δε καταλαβαινετε οτι απο αντιδραση και μονο πολλοι οπως εγω δε θα το παρουμε? οχι για να μη μας περνατε και για μλκ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! περαστικα σας,εχετε ξενερωσει απιστευτα τον κοσμο,και το εχω ακουσει απο πολλους αυτο

Φίλε Gim23/55 καμια έκπτωση δεν κάνουν.Τα πράγματα είναι έτσι όπως τα περιγράφει ο 9/28.Μας έχουν ξενερώσει και προπάντων μας θεωρούν χαχόλους.άς μας δια ψεύσει ο Αντιπρόεδρος του Αστέρα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.