Οι Tigers τρελάθηκαν και έκαναν την νύχτα - μέρα στον πεζόδρομο για τον Αστέρα (vid)

Οι Tigers τρελάθηκαν και έκαναν την νύχτα - μέρα στον πεζόδρομο για τον Αστέρα (vid)

Αύγουστος 24, 2019 - 00:35
3 σχόλια

Χαμός, πανζουρλισμός, Αστεριανός παροξυσμός, κιτρινομπλέ βραδινός πανικός με τους tigers να στήνουν το δικό τους πάρτι στο κέντρο της πόλης στα γραφεία του συνδέσμου τους το βράδυ της Παρασκευής 23 Αυγούστου.

Λίγες μόλις ώρες πριν από την πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος της Super League και πριν ο Αστέρας Τρίπολης δώσει τον πρώτου επίσημο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας έκαναν την νύχτα μέρα και ξεσήκωσαν την πόλη.

Συνθήματα, τραγούδια και καπνογόνα έκαναν τον πεζόδρομο της οδού Δεληγιάννη που στεγάζονται τα γραφεία του συνδέσμου να μοιάζει με πέταλο βάζοντας μας για τα καλά σε ρυθμούς πρωταθλήματος.

Οι tigers τρελάθηκαν και το καίνε, το πρωτάθλημα ξεκινά... Η Τρίπολη είναι κίτρινη, η Τρίπολη είναι μπλε!

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadiaportal.gr - "Τρελάθηκαν" οι οπαδοί του Αστέρα Τρίπολης


3 Σχόλια

Που είναι οι ολυμπιακοί , οι παναθηναϊκοί, οι αεκτζηδες χούλιγκανς να τρεξουν τους λιγοστούς αστεριανους; Που είναι όλοι αυτοί που λένε πως οι αστέρες είμαστε λίγοι; Έχουμε το σύνδεσμο στο κεντρικότερο σημείο της πόλης......Εδώ είμαστε....δεν κρυβόμαστε. Άλλοι κρύβονται......και αλλάζουν συνέχεια πόστο........Απάντηση σε όλους πως η πόλη μας ανήκει......Ανάβουμε καπνογόνα......τα καίμε.....φωνάζουμε στο κέντρο.....μόνο εμείς.....Να γιατί η Τρίπολη είναι κίτρινο μπλε . Και τώρα.....όλοι στις τρύπες σας.... ..

Νάτη λοιπόν η υπεροψια που λέγαμε.Αντι λοιπόν να κρατάνε χαμηλούς τόνους ξεσπαθωσαν 5_6 τύποι ταιγκερ ΧΑ ΧΑ και προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.Αληθεια δεν είναι για γέλια οι ανύπαρκτοι;

Ρε παιδιά, καλά σας λέει ο 02:44. Πού είναι οι σύνδεσμοι του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ κλπ. στην Τρίπολη; Τουλάχιστον οι έστω 5-6 που λέει και ο λοβοτομημένος γαύρος 07:25, βγήκαν έξω, έδωσαν το στίγμα τους, άναψαν καπνογόνα, έκαναν φασαρία, έδειξαν ότι κάτι κινείται. Οι υπόλοιοι πού ακριβώς έχετε κρυφτεί σαν τους λαγούς; Μόνο όταν παίζουν οι ομάδες σας φιλιξενούμενες στην Τρίπολη έχετε φιλάθλους από τα γύρω χωριά και από την Αθήνα; Οι σύνδεσμοί σας στην Τρίπολη σε ποιο υπόνομο μέσα βρίσκονται;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.