Οι TIGERS έκοψαν την πίτα τους

Οι TIGERS έκοψαν την πίτα τους

Ιανουάριος 16, 2017 - 16:01
4 σχόλια

Ο σύνδεσμος φιλάθλων του Αστέρα Τρίπολης ‘’Tigers’’  έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το απόγευμα της Κυριακής 15 Ιανουαρίου στα γραφεία του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης της αρκαδικής ομάδας με τον Παναιτωλικό.

Η κοπή της πίτας συνδυάστηκε με την νίκη με 4-1 αλλά και με σπουδαία εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης επί του Παναιτωλικού με τους Tigers να στήνουν την δική τους εορτή στα γραφεία του συνδέσμου τους με την κοπή της πίτας να περιλαμβάνει τραγούδια και βεγγαλικά για την αγαπημένη τους ομάδα.

Αναλυτικά το post των ‘’Tigers’’ στην επίσημη σελίδα τους στο facebook για την κοπή της πίτας

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2017

"Οι Tigers εύχονται καλή χρονιά! Ευχαριστούμε όλους όσους έδωσαν το παρών και όπως καταλαβαίνετε αυτά είναι μόνο η αρχή! Είναι σημαντική στιγμή για εμάς μιας και κλείσαμε 10 Χρόνια σαν μια παρέα! Όπως και χθες. Μια παρέα-μια γροθιά! Αυτά τα 10 Χρόνια ζήσαμε πολλά μαζί, χαρές και λύπες...Ταξιδέψαμε από Λιβαδειά μέχρι Λονδίνο για έναν μόνο σκοπό!

Να υποστηρίξουμε την αγαπημένη μας ομάδα, τον ΑΣΤΕΡΑ! Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε χωρίς κανένα όφελος οικονομικό ή προσωπικό. Χωρίς κούραση - χωρίς παύση - χωρίς ανταλλάγματα! Μόνο με την αγνή αγάπη μας για την πόλη και το Αστέρι στην καρδιά!

Υ.Γ. Αν και δεν είμαστε των διακρίσεων, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δικούς μας τρελούς και πιστούς Αστεριανούς το γνωστό σε όλους Θόδωρο και το ζαχαροπλαστείο Ντεγιάννη για την προσφορά και βοήθειά τους!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ"

TIGERS CLUB

 

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Τρείς κι ο κούκος Κούκου κούκου κούκου.Τι να που και οι οργανωμένοι του ολυμπιακάρα.

Εδω οι ολυμπιακαρες σου εκλεισαν το συνδεσμο γιατι ηταν 5 το πολυ και ανοιγαν 2 φορες το χρονο. Και μιλατε για μας;;;; Μας αρεσει να σας ποναμε!

Παιδιά ποιος ήταν ο τυχερός του φλουριου, ο κούκος?