Οι τέσσερις δεσμεύσεις του Σκαντζού για την Αρκαδία (vid)

Οι τέσσερις δεσμεύσεις του Σκαντζού για την Αρκαδία (vid)

Μάιος 10, 2019 - 12:00
10 σχόλια

Τα χαρτιά του άνοιξε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» Μανώλης Σκαντζός λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ο κ. Σκαντζός έχει διατελέσει δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, έχει υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση ως δημοτικός σύμβουλος και τώρα διεκδικεί θέση περιφερειακού συμβούλου στην Αρκαδία με τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία για την  Πελοπόννησο» και επικεφαλής τον Παναγιώτη Νίκα.

Σε αυτή τη συνέντευξη  ο κ. Σκαντζός απάντησε στις ερωτήσεις του ΑrcadiaPortal.gr που είχαν να κάνουν με τον επικεφαλής της παράταξης κ. Παναγιώτη Νίκα και με τα σχέδια και τον προγραμματισμό του εάν εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος. Ο κ. Σκαντζός μίλησε και για τον νυν περιφερειάρχη και για τον τρόπο που διοικεί την Περιφέρεια τα τελευταία εννέα χρόνια.

Η Αρκαδία πάσχει είναι ένας νομός που στηρίζεται στον πρωτογενή τομέα και ατον τουρισμό, τομείς για τους οποίους δεν έχει γίνει τίποτα

Ο κάμπος της Μαντινείας φυτοζωεί, είπε ο κ. Σκαντζός, θέτοντας ως πρωταρχικό του στόχο της αξιοποίηση της Τάκας και του Τάνου στη Βόρεια Κυνουρία.

Δεσμεύομαι προσωπικά ότι στη Βόρεια Κυνουρία θα γίνουν έργα άρδευσης

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος τόνισε ότι δεσμεύεται για τέσσερα βασικά έργα - παρεμβάσεις τα οποία θα γίνουν σε κάθε περίπτωση αν εκλεγεί.

Εκτός των αρδευτικών έργων, ο κ. Σκαντζός δεσμεύτηκε και για το αεροδρόμιο της Τρίπολης για το οποί είπε ότι θα παλέψει προκειμένου να γίνει πολιτικό, αλλά και για τη σύνδεση της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Αρχαία Ολυμπία.

Τον κ. Τατούλη τον χαρακτήρισε έναν απομονωμένο περιφερειάρχη, γυμνό από επιχειρήματα, προσθέτοντας ότι δεν θα μπορέσει να συνεργαστεί με κανέναν άλλο υποψήφιο περιφερειάρχη στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Εμείς είμαστε ανοιχτοί σε κάθε συνεργασία και μπορούμε με όλους να συνεργαστούμε, πάντα με συζητήσεις και αποφάσεις που θα ληφθούν πάνω στο τραπέζι

Μεταξύ άλλων μίλησε και για ένα τεράστιο ψέμα το όποιο αφήνουν τα μέλη της πλειοψηφίας του ΠεΣυ να πλανάται, προκειμένου να πλήξουν τον κ. Νίκα και την παράταξή του.

Κλείνοντας ο κ. Σκαντζός θέλησε να υποστηρίξει τον επικεφαλής της παράταξής του στο θέμα στου σαϊτοπόλεμου στην Καλαμάτα, σημειώνοντας ότι ο κ. Νίκας αναγνώρισε το λάθος του και ζήτησε συγνγώμη και έληξε το θέμα, τελειώνοντας το έθιμο.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Οι τέσσερις δεσμεύσεις του Σκαντζού για την Αρκαδία


10 Σχόλια

κ. Σκατζέ ο πρώτος που μίλησα για αεροδρόμιο ήταν ο Πέτρος ο Τατούλης. Και αν θυμάσαι καλά ο Νίκας ήταν αντίθετος γιατί είναι η καλαμάτα κοντά μόλις μισή ώρα όπως είπε ο ιδιος. Πάτε τώρα με τους στόχους του Τατούλη να κάνετε πολιτική. Επίσης κατηγορείτε ότι ο Τατούλης χαλάει πολλά για το Τουρισμό με ταξίδια για εκθσεις. Τελικά δεν κάνει τίποτα για τουρισμό; Η κωλοτούμπα πάει σύννεφο

Βαρεθήκαμε την αντιτατουλική μπουρδολογία. Ανούσια προσωπική αντιπαράθεση για το καπρίτσιο του καθενός. Πηγαίνετε σπιτάκι σας με τον μπαρμπαΝικα να τελειώνουμε

Η ΝΔ & οι διάφοροι δορυφόροι της πληρώνουν & θα πληρώσουν τα λάθη της ηγετικής ομάδας της ΝΔ & του αρχηγού αυτής, του κ.κ. Κούλη.

Βαρεθήκαμε την τατουλική αερολογία και μπουρδολογί Ούτε ένα ουσιαστικό και σημαντικό έργο. Επιχορηγήσεις, εκθέσεις, ταξίδια και μπαλώματα σε δρόμους προεκλογικά.

@16:08 Η λέξη "μπουρδολογί" από το γαλλικό bourdologie προέρχεται; Θα την βαριέσαι και τα επόμενα 4 χρόνια πάντως, γι' αυτό άρχισε να το συνηθίζεις σιγά-σιγά..

Μόνο η Βόρεια Κυνουρια τους ενδιαφέρει και η Τρίπολη. Για μεγαλοπολη γορτυνια και νότια κυνουρια... ουτε αναφορά. Σε σύγκριση με τον Γιαννακούρα που οργώνει 8 χρόνια τώρα καθε γωνιά της Αρκαδίας φαίνεσαι πολύ λίγος μανώλη

17:52 : ξέχασα το α, μπουρδολογία είναι η λέξη. Το α στις λέξεις ανεπαρκής, ανάρμοστος και άνευ έργου(καλό,ε;) δεν το ξεχνάω!

Να ψηψησουμε ολοι σκαντζο . Γιατι αν δεν βγει θα ξαναγυρισει στη βορεια κυνουρια και θα την αποτελειωσει . Ο χειροτερος δημαρχος με διαφορα . Αγενεις και παρτακιας. Πρεπει να τελειωσουν αυτου του ειδους οι πολιτικοι . Φτανει πια .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.