Οι τελευταίες στιγμές δύο φίλων που έτρεχαν με το αυτοκίνητο και τράκαραν (vid)

Οι τελευταίες στιγμές δύο φίλων που έτρεχαν με το αυτοκίνητο και τράκαραν (vid)

Οκτώβριος 13, 2015 - 10:08
0 σχόλια

Με την κάμερα του κινητού κατέγραψαν την τρελή πορεία και την μοιραία σύγκρουση πάνω στον τοίχο του νεκροταφείου. Οι δυο νέοι γελάνε και αναπτύσσουν ταχύτητα. Το βίντεο τραβάει με το κινητό του, ο ένας από αυτούς.

Καταγράφει τις τελευταίες στιγμές 2 εικοσάχρονων νέων ανθρώπων που είχαν βγει για βόλτα με το αυτοκίνητο τους αλλά παρασύρθηκαν και άρχισαν να τρέχουν. Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα ύστερα από τη συγκατάθεση των τραγικών γονέων των 2 παιδιών για να το δουν όλοι οι νέοι που οδηγούν και να προσέχουν.

Στη θέση του οδηγού κάθεται ο Michael Owen και συνοδηγός είναι ο φίλος του Kyle Careford. Ο Kyle, κάποια στιγμή βγάζει το κινητό του και αρχίζει να καταγράφει τον Michael, καθώς οδηγεί. Όπως μπορείτε καθαρά να διακρίνετε το clio των 2 φίλων περνάει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, όχι μόνο από σκοτεινούς επαρχιακούς δρόμους, αλλά ακόμη και όταν μπαίνει μέσα σε χωριά και κατοικημένες περιοχές.

Τα άλλα αυτοκίνητα, φαίνονται σαν σταματημένα καθώς τα προσπερνάει. Οι φίλοι γελούν και το διασκεδάζουν. Κάποια στιγμή ακούγεται ο Kyle να του λέει πως πρέπει να «κόψει λίγο ταχύτητα» γιατί έχουν ξεπεράσει τα 90 μίλια την ώρα (144 χλμ). Συνεχίζει να του ζητάει να επιβραδύνει αλλά ο οδηγός δεν ακούει και παρασυρμένος από την αδρεναλίνη πατάει περισσότερο το γκάζι.. Μόλις το όχημα μπαίνει στο χωριό Rotherfield, λίγο έξω από το Ανατολικό Sussex, η κάμερα μαυρίζει, η εικόνα παγώνει και μετά από λίγα δευτερόλεπτα ξανανοίγει και δείχνει ακούνητη το ταμπλό του αυτοκινήτου.

Το clio με τρομερή ταχύτητα έπεσε σφοδρά επάνω στον τοίχο του νεκροταφείου του χωριού που βρίσκεται δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου. Ο νεαρός οδηγός δεν υπολόγισε τη στροφή. Από τη σύγκρουση σκοτώθηκαν ακαριαία τα 2 παιδιά. Η κάμερα συνεχίζει να καταγράφει και ακούγεται μια γυναίκα που είδε το συμβάν να ρωτάει εάν την ακούει κανείς. Σε λίγη ώρα το χωριό γέμισε με οχήματα της πυροσβεστικής και της αστυνομίας. Για να απεγκλωβιστούν οι 2 νέοι χρειάστηκε ειδικό μηχάνημα της πυροσβεστικής. Το τηλέφωνο ήταν άθικτο και εξετάστηκε από εμπειρογνώμονες της τροχαίας.

Πηγή: dailymail
 

Ειδήσεις: 
Video: 

Horrific video from inside speeding car captures final moments of two young friends killed in crash


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.